Печурка кућица с Аирбнб-а је букирана до новембра с добрим разлогом

Брвнара у облику печурке најпопуларнији је смештај на Аирбнбу.

BUKA portal / 13. мај 2019

Ради се о малој кућици смештеној у Аптосу у Калифорнији, названој Мусхроом Доме Цабин. Кућица има једну спаваћу собу, али може да прими три госта, једно купатило, а више од 95 одсто гостију оценило ју је с пет звездица.

Кућица је окружена нетакнутом природом, нема чак ни ограду тако да се гости могу слободно кретати кроз природу, а налази се у близини Форест Нисене Маркс Стате Парка. Изнајмљује се још од 2009. године и најчешће је букиран смештај од свих на Аирбнбу. Осим тога, кућица је удаљена свега 10 минута шетње до пешчане плаже и чини се да с тим има све што је потребно за савршен и опуштен одмор.

 

Фото: Аирбнб / Ноизз.рс

 

 

Фото: Аирбнб / Ноизз.рс

 

Цена ноћења за три особе у кућици је 130 долара, али букирана је скоро до краја октобра. Има само три слободне ноћи у септембру и пет у октобру. Јасно је и зашто.

 

Фото: Аирбнб / Ноизз.рс

 

Уколико неко жели да резервише викенд на овом чаробном месту требало би да планира од девето до 11 месеци унапред.

 

Фото: Аирбнб / Ноизз.рс

 

Иако је у природи, брвнара има све погодности, па су тако доступни велики ХД телевизор, ДВД плејер и око 80 филмова, а кухиња је опремљена савременом белом техником, чак постоји и апарат за кокице, што вечери уз филм чини идеалним.

 

Прве комшије Фото: Аирбнб / Ноизз.рс

 

Извор: телеграм.хр, ноизз.рс


Бука препорука

Репортаже

Најновије

Посматрајте догађаје изблиза.

Пријавите се на наш Newsletter.