Пет великих златних медаља за пет великих Меггле производа

Меггле БиХ окићен са 9 медаља у Словенији

PR / 03. јул 2019

 

Компанија Меггле БиХ је ове године учествовала са 9 производа и остварила одличне резултате на Међународном оцјењивању млијека и млијечних производа у оквиру АГРА Помурски сајам у Словенији. Сви производи добили су високе оцјене, а чак пет њих окићено је ВЕЛИКОМ ЗЛАТНОМ МЕДАЉОМ, док су преостала четири добили ЗЛАТНУ МЕДАЉУ.

У оцјењивању на 33. издању сајма, које је одржано од 4. до 7. јуна, судјеловао је 31 произвођач и то из Словеније, Аустрије, Хрватске те Босне и Херцеговине са укупно 171 производом.

„Одлични резултати који су стигли из Словеније још један су доказ нашег рада и наше посвећености. Захваљујемо се АГРИ на медаљама, а нашим потрошачима на повјерењу које Меггле гради годинама. Њихова подршка је уствари и најснажнији стуб нашег успјеха, али и инспирација да у будућности будемо још бољи и оправдамо чињеницу да смо најпрепознатљивији, најкориштенији, најомиљенији и најкупованији бранд“, изјавила је Јадранка Пенава, директорица компаније Меггле БиХ.

ВЕЛИКУ ЗЛАТНУ МЕДАЉУ освојили су производи УХТ Млијеко 3,2% мм, Кисело врхње за свјежи сир 25 % м.м, Чоколадно млијеко, Текући јогурт 2,8 % м.м. те Аyран, док су ЗЛАТНОМ МЕДАЉОМ окићени производи Свјеже млијеко, Врхње за кухање 20% м.м, Ацтиве Протеин млијеко те Ацтиве Протеин јогурт.
Проглашење резултата и додјела награда бит ће организирана 26. августа 2019. године на 57. Међународном пољопривредно-прехрамбеном сајму АГРА у Горњој Радгони у Словенији.

Млијечна компанија Меггле БиХ још једном је доказала зашто је препозната као лидер када је ријеч о млијеку и млијечним производима те зашто је синоним за повјерење, сигурност и квалитету. Медаље, које ће на продајним полицама красити Меггле производе, гаранција су високе међународно признате квалитете. На сву срећу!


Бука препорука

Економија

Најновије

Посматрајте догађаје изблиза.

Пријавите се на наш Newsletter.