Пише Зоран Кесић: Чипован и продат

"Вакцине су зло. Продао сам се Вучићу. Корона не постоји. Ја сам чипован. Трамп је супер. Дубока држава вуче све конце. Педофили владају светом. И сатанисти…"

BUKA portal / 30. март 2021

 

"Вакцине су зло. Продао сам се Вучићу. Корона не постоји. Ја сам чипован. Трамп је супер. Дубока држава вуче све конце. Педофили владају светом. И сатанисти…" пише Зоран Кесић у својој колумни на порталу Окружење.

А шта ако су у праву сви они који ми сада делују као заглупљена, лаковерна, поводљива маса?

Шта ако сам их неправедно оптужио да су изманипулисано стадо, а заправо сам ја тај који није ни приметио када је скренуо са пута разума, тако да ми  сада нормални делују као луди, паметни као глупи, добри ми делују као лоши, а истина ми делује као лаж?

Чак и ако је то тако, молим да ми се као олакшавајућа околност урачуна то што сам чувена ТВ звезда, па ми је слава ударила у главу, популарност ме омамила, а илузија о мојој менталној, духовној, физичкој, емотивној и свакој другој надмоћи над обичним (непопуларним) човеком, довела до овога што сам (можда) постао – заточеник сопствене уобразиље да сам ја у праву, а они јок.

Па ево и то што говорим “они”, један је од доказа мог душевног посрнућа.

Увек су код лудака ту неки “они”.

Они који ме прогоне, они који ми улазе у кућу док нисам ту, они који ми планирају неко зло, они који ме прислушкују, они који ме гледају и прате.

Вакцинисао сам се, мислио сам у свом, сада то схватам – лудилу, због тога што је вакцина лек. Као што је човек некада победио сабљозубог тигра невероватним открићем копља, као што смо победили мрак Николом Теслом и Шпанце Пиксијевим лажњаком, тако се човечанство против вируса данас бори вакцином.

Наивна, залуђена будала каква сам био, олако сам проглашавао чудацима све који су ми говорили да су вакцине зло, да то прави Бил Гејтс и да ће ми у тело убацити чип помоћу кога могу да ме прате.

Љутио сам се на неке који су ми писали да су се разочарали у мене, да су мислили да сам добар човек, а оно ја се вакцинисао, што ће рећи “продао се Вучићу”.

Јер заиста, Вучићеве су ово вакцине, то сада схватам.

Гледао сам на телевизији како он лично доставља респираторе, како он говори лекарима како треба да правилно користе те медицинске машине, гледао сам како на аеродрому дочекује вакцине, слушао сам како смо најбољи у Европи по умирању. Малом дакле умирању овде у односу на велико умирање тамо.

Све сам то видео и опет сам био слеп код очију, а на шта су ми (и хвала им) указали моји критичари, да су то баш Вучићеве вакцине, чак верујем сада да их он лично и мућка, да ли баш сам да ли са доктором Лончаром и ко год се вакцинише тај је његов човек.

Дакле двоструко сам награбусио – ем ми је убачен чип да ме прате, ем  сам се продао.

Е сад, буни ме једино што никако не могу да се сетим те продаје.

Ко ме контактирао, како су ишли преговори око моје продаје, да ли сам се лично нашао са купцима мене или је све обављено путем телефона а паре ми легле на рачун, то ми је све у некој измаглици.

Могуће да се у вакцини налази и нешто што ти селективно брише памћење, тако да се продат не сећа продаје и живи у заблуди да није продат а оно продат.

Наравно, није ни мало лако прихватити све ово, али покушавам сада да кренем даље са својим животом.

Јуче је једна моја колегиница са Н1 добила велико државно признање, уручио јој је лично Вучић, што је неочекивано јер он не подноси Н1 и стално прича како та телевизија жели да уништи њега и његову породицу.  Прочитао сам на друштвеним мрежама да се и та моја колегиница продала и звао сам је телефоном да је, уз честитке на признању, питам сећа ли се она  те своје продаје. Каже да се не сећа.

И нисмо ми једини. Сигуран сам да је велики број људи данас у заблуди у каквој сам и ја до скора био.

Окупимо се зато на некој, не бих то назвао рехабилитацији, али хајде да кажемо на групној терапији прихватања.

Поређајмо столице у круг, представимо се и понављајмо заједно:

“Вакцине су зло. Продао сам се Вучићу. Корона не постоји.  Ја сам чипован. Трамп је супер. Дубока држава вуче све конце.  Педофили владају светом. И сатанисти. Мигранти ће преплавити Србију, упадати нам у куће, силовати нас, правити джамијице у нашим становима и сви ћемо постати муслимани. Осим муслимана, они су већ муслимани. 5Г мрежа од људи прави зомбије и убија птице. Мене плаћа Сорош. Мене плаћа Бил Гејтс. Мене плаћају стране амбасаде. Мене плаћа Америка. Само српске злочине помињемо,  јер смо усташе. и балије смо.  Пљујемо Цркву а нико се од кашичице никада није заразио, то је научно доказано. Земља је равна плоча. Ми смо народ најстарији. Елвис је жив….”


Бука препорука

Колумне

Најновије

Посматрајте догађаје изблиза.

Пријавите се на наш Newsletter.