Плашио људе и лизао производе у продавници: "Ко се још боји коронавируса?"

Мушкарац који се снимио како лиже производе у супермаркету говорећи "Ко се још боји коронавируса?" сада је у притвору.

BUKA portal / 25. март 2020

Полиција у Вирджинији ухапсила је овог мушкарца након што је његов видео постао виралан.

"Жалбе схватамо врло озбиљно и желимо да се захвалимо свима који су пријавили видео запис да би проблем могао да се реши", навела је полиција, а преноси британски "Мирор". Додају да се мушкарац сада терети за кривично дело тероризма.

Многи корисници друштвених медија идентификовали су тог човека и рекли да живи у Мисурију где је било 183 случаја вируса и шест смртних случајева од коронавируса.

Све ово се дешава након што је Доналд Трамп поставио циљ да САД-у изађе из изолације за мање од три седмице до Ускрсне недеље, упркос страху да би Америка могла да постане најтеже погођена земља док случајеви оболелих и заражених и даље расту.

 

Светска здравствена организација саопштила је да би САД могле постати нови епицентар коронавируса након "врло великог раста" у случајевима који представљају око 40 посто глобалних инфекција за 24 сата.

Италија је тренутно најтеже погођена нација с више од 6.800 смртних случајева и готово 70.000 потврђених пацијената, надмашивши Кину прошле недеље где је умрло преко 3.200 људи.


Бука препорука

Вијести

Најновије

Посматрајте догађаје изблиза.

Пријавите се на наш Newsletter.