ПЛЕСНИ СТУДИО ЦИТY ЈАЗЗ: Годишњи концерт поводом 19. година постојања!

Плесачи Плесног студија “Цитy Јазз” из Бањалуке тек што су се вратили из Сарајева са сребрном медаљом, гдје су протеклог викенда освојили друго мјесто на Свјетском купу продукција, спремају се за годишњи концерт у Бањалуци.

BUKA portal / 06. новембар 2019

 

Ове године “Цитy Јазз” слави 19 година успјешног рада и постојања који ће се обиљежити организовањем плесног концерта ,,ЦИТY ЈАЗЗ-19 година са Вама'' који ће се одржати у Дјечијем позоришту РС у недјељу, 10.11.2019.г. у два термина , од 17 х и од 20 х.

,,Управо смо се вратили са Свјетског првенства у Латин схоw & Синцхро данце Цхампионсхип и Свјетског купа у продукцијама гдје је наша продукција,,Вулкан'' у којој игра 26 играча освојила сребрну медаљу'', рекла је Тања Дукић-Чичич умјетнички руководиоца Студија и кореографа управо споменуте кореографије Вулкан.

 

,Сви чланови нашег Студија изаћи ће на концерт  у пуном саставу и извести велики број ревијалних и такмичарских кореографија разних модерних стилова(јазз, модеран, хип хоп, схоwданце, стреет схоw) прилагођених свим узрастима од којих је 17 кореографија освојило златне медаље на Државном првенству БиХ које се одржало у јуну ове године.

"Тимови су спремни јер је ово периоду у којем је највише дешавања што се тиче међународних такмичења.Тим од 20 играча на челу са тренером Јасмином Антић-Падаловић се прије петнаестак дана вратио са Свјетског првенства у хип хопу које се одржавало у Бремену (Њемачка), а тим од 8 балерина се спрема на Свјетско првенство у схоwданце-у које се одржава у Ризи (Њемачка) у периоду од 18-22. новембра'', рекла је Тања.

Улазнице су у продаји у Студију у петак од 19 х те на дан извођења у Дјечијем позоришту РС од 16 х. Све резервације на број телефона 065 568 837 .

 


 

 

 


Бука препорука

Вијести

Најновије

Посматрајте догађаје изблиза.

Пријавите се на наш Newsletter.