ПОЧЕО “ЈЕЛЕН КУП БАЊА ЛУКА 2019”

На Тргу Крајине у Бањој Луци синоћ су одиграни први мечеви овогодишењег Јелен купа.

BUKA portal / 09. јул 2019

Преко 40 екипа ће у наредних 7 дана да одмјери своје снаге и да покуша да се избори за титулу најбоље и освоји 3000 КМ и спонзорство екипе на спортским турнирима у наредних годину дана.

Љубитељи ове најважније споредне ствари на свијету, пред бројним бањалучанима, показали су синоћ своје вјештине и подсјетили нас на љепоту уличног фудбала. Фудбала који се игра срцем. Нове утакмице су на програму данас од 17:00. Поред сениорског такмичења, турнир се одржава и у млађим категоријама гдје је учешће узело преко 30 екипа.

Све посјетиоце очекује богат садржај и интересантне наградне игре сваког дана турнира. Главна награда је Плаy Статион 4.

Као и претходних година, и ове године турнир има друштвено одговорни карактер, а сва прикупљена средства од уплате котизација искористиће се за набавку спортске опреме за ЈУ Дом “Рада Врањешевић” у Бањалуци.

Поред тога, посјетиоци ће током трајања турнира моћи да купе “хуманитарни бон” симболичног износа од 3 КМ и на тај начин да учествују у скупљању помоћи за овогодишњу акцију. За сваки купљени бон организатори поклањају мајицу Јелен куп-а.

Творац и организатор турнира је Удружење “Центар за едукацију, омладину и спорт” (ЦЕС) из Бањалуке. Генерални покровитељ пројекта је Јелен пиво, а партнер Wиллиамс кладионице. Подршку пројекту су дали градови домаћини, као и Фудбалски савез Републике Српске, који је уз пројекат од прве године.

Овогодишњи турнир одржава се под већ добро познатим слоганом „Мали фудбал више није мали“.


Бука препорука

Вијести

Најновије

Посматрајте догађаје изблиза.

Пријавите се на наш Newsletter.