Почиње највеселији породични догађај године у ЦинеСтару

ПОЧИЊЕ НАЈВЕСЕЛИЈИ ПОРОДИЧНИ ДОГАЂАЈ ГОДИНЕ У ЦИНЕСТАРУ, 6. ДЈЕЧИЈИ ФЕСТИВАЛ УЗ ФИЛМОВЕ ЗА САМО 3 КМ, ОВЕ ГОДИНЕ ЕКСКЛУЗИВНО ПАРАДА МАСКОТА КРОЗ ДЕЛТА ПЛАНЕТ У БАЊАЛУЦИ

BUKA portal / 07. октобар 2019

 

Дани забаве и филма за дјецу уз атрактивне поклоне и креативне радионице. Цијена кино улазнице само 3 КМ!

ЦинеСтар и ове године у својим кинима у БИХ, организује Дјечији фестивал. Од 10 - 13. октобра у периоду од 11-17 сати, све најмлађе посјетиоце и њихове родитеље очекују повољније цијене улазница од само 3 КМ, али и разни други садржаји, као и поклони партнера.

Из ЦинеСтара поручују да су четвртак и петак намијенили школама и вртићима, а у суботу и недјељу очекују велики број породица с дјецом. Посебно су припремили највеселији породични догађај у Бањалуци, па ће 12.10. у 13 сати започети јединствена Парада Маскота кроз Делта Планет. Позивају сву дјецу да се маскирају и присуствују Паради, јер ће 50 маскираних малишана добити кино улазницу на поклон. Осим Параде, у ЦинеСтару 4ДX Делта Планет ће, у периоду од 11 - 17 сати, бити још много других атракција за дјецу, које укључују фаце паинтинг, креативно-ликовне радионице, моделовање кинетичким пијеском, дружење са маскотама и још много тога.

У кинима у Бихаћу, Мостару и Тузли дјецу у суботу и недјељу, очекује фаце паинтинг од 12 - 14 сати, те дружење с маскотама.

Осим мноштва активности и атракција, најмлађи ће моћи уживати у пројекцијама одличних кино хитова као што су: „Велико путовање“, „Јанко Стрижић филм: Фармагедон“ „Лего Филм 2“, „Корги: Краљевски пас великог срца“, „Чудесни парк“, „Господин Линк: У потрази за скривеним градом“ и „Углyдоллс“, као и „Покемон детектив Пикацху“, уз игране популарне филмове, који су недавно завршили са кино приказивањем попут „Дора истражује изгубљени град“, „Путовање једног пса“ и многе други, а све за цијену од 3 КМ, на коју се додатак плаћа само за 4ДX пројекције. Најмлађе ће додатно обрадовати и поклони партнера Дјечијег фестивала Виолета, Киндер и Деxy Цо.

Цртићи, хероји, музика и добра атмосфера - пред нама је заиста најзабавнија породична седмица у години, са мноштвом смијеха и мирисом кокица! Јесте ли спремни? 

Више информација потражите на линку

 


Бука препорука

Вијести

Најновије

Посматрајте догађаје изблиза.

Пријавите се на наш Newsletter.