Почиње са радим онлине психолошка подршка за све грађане у БиХ

Жеља нам је да у овој кризној ситуацији људи знају да нису сами и да ћемо им путем Скајпа настојати пружити максималну психолошку подршку

BUKA portal / 24. март 2020

 

Центар за мировне студије из Бањалуке од 24. марта 2020. године путем интернет видео комуникације нуди индивидуалну и групну психолошку подршку свим грађанима Босне и Херцеговине који се тренутно налазе у БиХ или у иностранству, посебно онима у изолацији.

„Жеља нам је да у овој кризној ситуацији људи знају да нису сами и да ћемо им путем Скајпа настојати пружити максималну психолошку подршку са циљем очувања њиховог менталног здравља и савладавања осјећаја беспомоћности.“ – кажу из Центра за мировне студије.

Сви заинтересовани грађани којима је потребна оваква врста подршке могу слободно да се јаве на е-маил психо.савјет@гмаил.цом и пошаљу ИД свог Скајп налога, како би благовремено били контактирани са циљем заказивања термина за онлине сеансу.

Из Центра за мировне студије напомињу да је свим грађанима којима буде пружена психолошка подршка дискреција апсолутно загарантована.

 

 


Бука препорука

Тема

Најновије

Посматрајте догађаје изблиза.

Пријавите се на наш Newsletter.