Почиње шести Нектар ОК фест!

Дуго исчекивана ОК авантура на радост многих заљубљеника у музику и природу почиње данас. Тјентиште ће тако шести пут за редом бити епицентар најбоље забаве, музике, плеса, позитивних мисли и добре енергије.

BUKA portal / 12. јул 2019

Vedran Ševčuk

У току јучерашњег дана, већ у поподневним часовима у фестивалски камп почели су да стижу први кампери, заузимајући најбоље позиције и припремајући се у магичној природи за 72 х забаве која су пред њима.

 

Програм шестог по реду Нектар ОК Феста започиње и званично данас 12.07. на ОК Суммер стаге-у крај базена уз ДЈ сет Младена Томића, након чека се селимо на Сенсатион ОК стаге-у и уживамо уз М.О.Р.Т. и Исказ. Након тога слиједи краћа пауза у музичком дијелу програма и публика прелази на седму умјетност, те у ОК Цинема зони ужива у пројекцији филма Цолд Wар, а у ОК БООК зони, очекује нас промоција књиге фронтмена бенда Гоблини, Бранка Голубовића – Голуба „Изгужване мисли“.

 

Одмах након промоције Голуб ће заједно са својим бендом на Јäгермеистер маин стагеу одличном свирком загријати публику у нешто хладнијим ноћима на Тјентишту. Да се не би „охладили“ у наставку програма побринуће се увијек сјајни и атрактивни Бркови, а потом и Неле Карајлић са својим бендом. У самом финишу вечери на ОК афтер партију чека нас Севдахбабy са својим ДЈ сетом.

 

#будиОК не плаши се прогноза и дођи на Тјентиште!! У ОК кампу мјеста има довољно за све заинтересоване који се одлуче да нам се придруже и у току трајања фестивала. Пакет ОК камп /боравак у кампу + улазнице за три фестивалска дана/ могу се купити и на лицу мјеста по цијенама: 12.07. /40,00 КМ/ ; 13.07. /30,00 КМ/ и 14.07. /20,00 КМ/.

 

Како су протекле припреме дан пред почетак фестивала и каква је била атмосфера погледајте на линку: хттпс://www.yоутубе.цом/wатцх?в=од9ТзXааЛqЕ&феатуре=yоуту.бе

 

У шестој по реду ОК авантури, Нектар ОК Фест прате, пријатељ фестивала – компанија м:тел и Аддико банка, банка партнер фестивала.


Бука препорука

Вијести

Најновије

Посматрајте догађаје изблиза.

Пријавите се на наш Newsletter.