Подигните Вашу прву позајмицу потпуно бесплатно!

Да! Потпуно бесплатне позајмице на период од 7 до 30 дана које можете брзо и једноставно подићи у било којој од наших пословница у улици Видовданска бр. 2 и Цара Лазара бб или путем банковног трансфера.

PR / 20. мај 2019

 

Цијела процедура траје свега 15 минута.

Оваква услуга је нова на нашем тржишту, а могућа је уколико посјетите страницу Монеда.ба путем које можете потпуно бесплатно добити прву позајмицу у износу до 400 КМ, са могућношћу исплате у готовини.

 

Монеда.ба почиње са радом у мају 2019. године а своје прве двије пословнице отвара у Бања Луци. Пријаве за апликације можете послати већ сада путем слиједећег ЛИНК-а.

Неколико корака до Ваше прве позајмице

Монеда.ба се темељи на примјени најмодерних финтецх понуда и рјешења. Финтецх је појам који означава комбинацију најновијих технологија и финансијских услуга.

Оваква врста позајмице Вам омогућава да брзо, ефикасно и без компликованих процедура краткорочно позајмите новац. Такођер ова позајмица Вам помаже да у оквиру једног мјесеца подмирите непредвиђене трошкове или издатке, односно да платите рачуне које нисте планирали у свом мјесечном буджету.

Процес добијања позајмице врло је једноставан и своди се на пар корака. Попуните апликацију путем интернет странице Монеда.ба или аплицирајте у једној од пословница на адреси Цара Лазара бб или Видовданска бр. 2, Бања Лука. За цјелокупан процес апликације потребна Вам је само лична карта. Након процеса обраде Ваше апликације примате е-маил/смс са одлуком о позајмици и сходно томе одлазите по новац до најближег исплатног мјеста у Бања Луци.

 

Сваки клијент који аплицира први пут за Монеда.ба, добија позајмицу потпуно бесплатно! Што значи да не постоје никакви скривени трошкови, односно да вратите онолико колико сте позајмили. Прескочите дуге редове и подигните Ваш новац у року од 15 минута!

 

 


Бука препорука

Економија

Најновије

Посматрајте догађаје изблиза.

Пријавите се на наш Newsletter.