Погледајте шта је Иванишевић урадио када је Ђоковић погодио суткињу лоптицом

Најбољи тенисер свијета Новак Ђоковић дисквалификован је с УС Опена, јер је случајно погодио линијску суткињу лоптицом у врат.

BUKA portal / 08. септембар 2020

Иако његов потез није имао озбиљне посљедице, Новак је избачен с турнира. Судије су овај пут строго поштовале правила и елиминација је била неизбјежна.

На друштвеним мрежама појавио се снимак на којем се може видјети реакција Новаковог тренера Горана Иванишевића.

Хрват је бодрио Ђоковића из бокса током меча, а у моменту када се инцидент догодио, у његовом погледу могло се видјети да је потпуно свјестан шта Новака чека.

Горан је одмах знао да је готово...

 

 


Бука препорука

Вијести

Најновије

Посматрајте догађаје изблиза.

Пријавите се на наш Newsletter.