ПОЈЕО КОМАД ХЉЕБА И ОТИШАО Млади Бањалучанин нестао БЕЗ ТРАГА, породица очајна

Полиција, пријатељи и породица трагају за Дарком Коларевићем (26) из Бањалуке, који је у суботу нестао када се удаљио од своје куће у бањалучком насељу Лазарево.

BUKA portal / 13. август 2019

 

Његова мајка Љубинка каже за Српскаинфо да не познају пуно мјештана, јер живе као подстанари, и да им треба бар десетак људи који би се организовали и кренули претраживати подручје према Трапистима, јер је Дарко ту често знао шетати.

Она позива све који имају неку информацију да јаве полицији или њој на број телефона 065/320-477.

– Немамо толико пријатеља који би организовали потрагу за њима, а и у полицији кажу да немају сада пуно полицајаца који могу ићи да га траже. У полицији су ми рекли да ће урадити све што је потребно како би га пронашли – рекла је Љубинка.

 

Она истиче да је њен син веома добро познаје улице у у Лазареву и да се не би могао изгубити.

– Дарко се никада није одвајао од цигарета и мобилног телефона. У суботу ме назвао супруг и рекао да је он отишао, а да су цигарате и телефон остали на столу што ми је било чудно. Само је појео комад хљеба који му је отац испекао и отишао. Ми смо кренули да га тражимо, али никаквог трага нема – истакла је Коларевићева.

Она додаје да њен син никада није конзумирао алкохол, дрогу, нити је ишао по кафићима.

 

-Воли шетати, па смо и нас двоје често ишли ходати по овом насељу. Мој супруг је јуче на бициклу отишао и до слатине да га потражи, али није ништа нашао – каже Љубинка.

 

Она је додала да се нада да ће неко прегледати камере са објеката, јер је сигурна да су морале снимите где је њен син отишао.

Висок младић у бијелој мајици

У Полицијској управи Бањалука рекли су да им је пријављено да се Коларевић у суботу око 17 часова удаљио из породичне куће из улице Змај Огњена Вука.

– Висок је око 205 цм мршавије грађе, смеђих очију и смеђе кратке косе. Приликом одласка од куће на себи је имао бијелу мајицу кратких рукава, плави шортс и плаве папуче са натписом „Фила” – наведено је из бањалучке полиције.

Одмах по запримљеној пријави, полицијски службеници су започели потрагу са циљем проналаска несталог, а о наведеном обавјештен је и дежурни тужилац Окружног јавног тужилаштва Бањалука.

Полиција апелује свим грађанима да уколико виде несталог или дођу до било каквих сазнања о истом, пријаве најближој полицијској станици или позивом на бесплатан број телефона „122“.

Преузето са Српскаинфо


Бука препорука

Бука деск

Најновије

Посматрајте догађаје изблиза.

Пријавите се на наш Newsletter.