Полиција објавила фотографију осумњиченог за двоструко убиство у Зеници

Зеничка полиција објавила фотографију осумњиченог за двоструко убиство, траже Цанера ТаyланаТурчин Цанер (Фуат) Таyлан за којим трага полиција, јављају федерални медији.

BUKA portal / 13. јануар 2021

 

Министарство унутрашњих послова Зеничко-добојског кантона објавило је фотографију и идентитет Турчина који се доводи у везу с убиством двојице трговаца девизама.

"Према досад прикупљеним сазнањима, постоје основи сумње да се у везу са извршењем кривичног дјела 'Убиство', почињеног на штету О.Р., може довести Цанер (Фуат) Таyлан, држављанин Републике Турске, са пребивалиштем у Зеници. У циљу расвјетљавања и документовања предметног кривичног дјела, службеници Сектора криминалистичке полиције су добили сагласност дежурног тужиоца Кантоналног тужилаштва Зеничко-добојског кантона за јавно објављивање фотографије наведене особе, са циљем проналаска", поручили су из МУП-а ЗДК.

Апеловали су грађанима да уколико располажу било каквим информацијама које могу помоћи у проналаску и лоцирању истог, да о томе одмах обавијесте најближу полицијску станицу бесплатним позивом на телефонски број 122 или на број 032/449-250 у Оперативном центру Управе полиције Министарства унутрашњих послова Зеничко-добојског кантона.


Бука препорука

Бука деск

Најновије

Посматрајте догађаје изблиза.

Пријавите се на наш Newsletter.