Порнхуб објавио најпрљавији порно филм икад. И то није све

Радња филма у којем се види Леолулу, један од најпопуларнијих аматерских порно парова на Порнхубу, постављена је на једну од најпрљавијих плажа на свијету, а види се пар како води љубав.

BUKA portal / 08. новембар 2019

У покушају да прикупи новац како би се пластика уклонила из свјетских оцеана, web страница за одрасле Порнхуб објавила је у августу нови порно урадак који је снимљен на плажи препуној смећа.

 

Сваки пут када се емитује овај филм, креативно назван "Најпрљавији порно филм икад", непрофитној организацији Оцеанс Полyмерс страница Порнхуб ће донирати прикупљена средства која ће бити искориштена управо на скупљање пластике из мора и оцеана, а затим на њену поновну обраду.

Радња филма у којем се види Леолулу, један од најпопуларнијих аматерских порно парова на Порнхубу, постављена је на једну од најпрљавијих плажа на свијету, а види се пар како води љубав. Како филм тече, интимно подручје пара, које је у почетку било засуто смећем, одједном постаје чисто и без отпадака.

Овај концепт би требао одражавати начин на који смеће може покварити иначе лијеп призор, пише Индепендент.

"Данас се у дубинама наших оцеана може пронаћи 12,7 милијуна тона пластике. Оно што је можда још шокантније је да знанственици предвиђају да ће у нашим оцеанима у само 30 година бити више пластике него рибе. Зато је нужно да нашу платформу користимо за подизање свијести и надахнуће за промјене, не само за сада, већ и за генерације које долазе", рекао је замјеник директора Порнхуба Цореy Прице. 


Бука препорука

Тема

Најновије

Посматрајте догађаје изблиза.

Пријавите се на наш Newsletter.