Породица Емира Спахића шокирана шпекулацијама: Нема говора о отказивању бубрега! И он сам се чуди...

Након алармантних вијести, контактирали смо породицу повријеђеног Спахића, који су нам пренијели сљедеће:

BUKA portal / 04. септембар 2019

Схватамо потребу за информацијом, још једном се захваљујемо свима који су уз нас, али вас молимо да не преносите дезинформације, рекао нам је Спахићев дајджа Халил Шкаљић, који се у тренутку док је разговарао са нама, налазио са мајком нашег капитена Фатимом Спахић

 

Доста шпекулација се појављује у јавности, а свакако да је брзо оздрављење бившег капитена бх. репрезентације, првенствена жеља свих оних који су годинама уживали у играма Емира Спахића - пише Спорт1.

 

Након алармантних вијести, контактирали смо породицу повријеђеног Спахића, који су нам пренијели сљедеће:

 

- Емир Спахић се осјећа добро и нема говора о наводном отказивању бубрега, како смо и ми прочитали у медијима, што нас је шокирало. Управо смо изашли из болнице и посјетили Емира. И он сам је био зачуђен информацијама које су се појавиле у јавности. Од раног јутра нам звони телефон, сви су забринути због тога, али ми ћемо све још једном замолити као породица да имате осјећаја и да не пуштате у јавност никакве полуинформације јер све то негативно утјече како на самог Емира, тако и на нас. чланове његове породице. Схватамо потребу за информацијом, још једном се захваљујемо свима који су уз нас, али вас молимо да не преносите дезинформације, рекао нам је Спахићев дајджа Халил Шкаљић, који се у тренутку док је разговарао са нама, налазио са мајком нашег капитена Фатимом Спахић.

 


Бука препорука

Вијести

Најновије

Посматрајте догађаје изблиза.

Пријавите се на наш Newsletter.