Посао, пракса или стипендија за хиљаде студената и незапослених младих у БиХ

ЈОБ4У - једнодневни сајам о запошљавању пружит ће прилику младима из цијеле Босне и Херцеговине да пронађу посао, праксу или стипендију

Buka / 15. новембар 2017

 Сајам ће бити одржан 12.12.2017. године на Интернационалном универзитету у Сарајеву, а окупит ће послодавце, представнике невладиног сектора и различитих организација, те младе који су у потрази за послом.

Осим што ће моћи посјетити промотивне кутке својих потенцијалних послодаваца и разговарати са њима, млади ће моћи присуствовати и различитим интерактивним радионицама и предавањима, те научити како се представити послодавцу, која су то перспективна занимања, како написати ЦВ, покренути властити бизнис, али и сазнати више о волонтирању и предностима друштвене ангажованости.

Учешће је бесплатно, а пријаве се врше на: хттпс://сајам.јоб4у.ба/пријави-се/

Током сајма посјетиоцима ће бити  представљена и онлине платформа ЈОБ4У чији је циљ помоћи у запошљавању студената и младих. Ријеч је о интерактивној платформи која ће повезивати младе особе које су у потрази за стипендијама, праксама и пословима, те компаније, организације и институције.

ЈОБ4У интерактивна платформа заправо је одговор на стање од преко 60% незапослених младих у БиХ, али и све масовнијих одлазака ове популације из земље.

Организатор ЈОБ4У – једнодневног сајма о запошљавању је СТУДОМАТ, онлине платформа намијењена студентима и младима, док је партнер пројекта Институт за развој младих КУЛТ.

 


Бука препорука

Бука деск

Најновије

Посматрајте догађаје изблиза.

Пријавите се на наш Newsletter.