Поспремите шалове и јакне, враћа нам се љето: У БиХ температуре наредних дана опет скачу до...

За четвртак, 10. октобра, бит ће претежно облачно вријеме с кишом

BUKA portal / 08. октобар 2019

Foto: Ilustracija

 

У Босни и Херцеговини сутра ће преовладавати претежно сунчано вријеме. 

По котлинама Босне у јутарњим сатима бит ће с маглом. У Херцеговини ће током послијеподнева доћи до постепеног пораста наоблаке, што крајем дана или у вечерњим сатима локално може условити слабу кишу. Пухат ће вјетар слаб до умјерен југозападни. Јутарња температура од 4 до 10, у Херцеговини и Крајини од 9 до 14, а дневна од 19 до 25 степени.

За четвртак, 10. октобра, бит ће претежно облачно вријеме с кишом. Пријеподне падавине углавном ће бити у Херцеговини и Крајини, а послијеподне у већини подручја. Падавине ће углавном бити краткотрајне и слабе. Јутарња температура од 9 до 14, на југу од 13 до 17, а дневна од 14 до 20, на југу до 24 степена.

У централним и источним подручјима Босне у петак, 11. октобра, јутро и дио пријеподнева ће бити претежно облачно и магловито, уз постепено разведравање током дана. У осталим подручјима преовладават ће претежно сунчано уз малу до умјерену облачност. Јутарња температура од 4 до 10, на југу од 11 до 16, а дневна од 16 до 22, на југу од 21 до 26 степени.

У суботу, 12. октобра, преовладават ће претежно сунчано. У јутарњим сатима по котлинама Босне и уз ријечне токове бит ће с маглом и ниским облацима. Јутарња температура од 7 до 13, на југу од 12 до 16, а дневна од 20 до 26 степени, саопћено је из Федералног хидрометеоролошког завода (ФХМЗ) БиХ.


Бука препорука

Бука деск

Најновије

Посматрајте догађаје изблиза.

Пријавите се на наш Newsletter.