Правда за Дженана Мемића: Дођите у петак, много је битно!

Наредно рочиште у предмету "Дженан Мемић" на којем ће бити презентиран налаз и саслушани вјештаци који су радили вјештачење биће одржано 15. новембра.

BUKA portal / 08. новембар 2019

Тим поводом огласила се и породица Мемић путем званичне Фб странице:

ДИЈЕЛИТЕ ДАЉЕ, БИТНО ❗❗❗

Кантонални суд у Сарајеву запримио је налаз тимског вјештачења по вјештацима саобраћајне струке у предмету који се води против Љубе и Бекрије Сеферовића, а у случају смрти мога брата, Дженана Мемића.

Наредно рочиште на којем ће бити презентиран налаз и саслушани вјештаци који су радили вјештачење бит ће одржано 15. новембра.

Приликом израде налаза вјештаци су излазили на лице мјеста у Велику алеју гдје је у вечерњим сатима 8. фебруара 2016. године Дженан Мемић задобио повреде под још увијек неразјашњеним околностима од којих је преминуо 15. фебруара.

Вјештацима саобраћајне струке придружио се и вјештак медицинске струке како би налаз био што детаљнији. Управо овај налаз дат ће одговоре на бројна питања, али и начин страдања мога брата, Дженана Мемића.

Од самог почетка тврдимо да је Дженан убијен, те да је Тужилаштво КС са тадашњом главном тужитељицом Далидом Бурзић дигло лажну оптужницу за саобраћајну несрећу.

"Постоје ту неки врло значајни детаљи који ће шокирати јавност, да ли ће бити потврђени у овом налазу, то ћемо видјети, али ми ћемо истрајати и то доказати“

Молим вас, уколико сте у могућности, дођите у петак, 15.11. у 10х. Присуствујте рочишту, много је битно. Напомињем, да је обавезно имати код себе личну карту.

Такођер вас молим, да подијелите објаву, како би што више људи видјело.

Хвала вам.

Правда за Дженана Мемића

 

 

 


Бука препорука

Бука деск

Најновије

Посматрајте догађаје изблиза.

Пријавите се на наш Newsletter.