Премијера серије „Успјех“

О првој ХБО серији из региона, „Успјех“, прича се већ мјесецима, а премијера серије је заказана за 6. јануар у 20.00 часова на каналу ХБО у оквиру м:тел ТВ Пакета. Нове епизоде биће емитоване сваке недјеље у истом термину.

BUKA portal / 04. јануар 2019

Серија ће истог дана имати премијеру у свим земљама региона (Србији, Хрватској, Словенији, Македонији, Босни и Херцеговини и Црној Гори), али и широм Централне Европе, Скандинавије и Шпаније, а све епизоде ће бити одмах доступне и путем ХБО видеотеке.

Сценарио серије „Успјех“ потписује Марјан Алчевски, један од побједника ХБО Адриа Фирст Драфт конкурса, а редитељ је оскаровац Данис Тановић.

Извршни продуценти серије су Стив Метјуз и Джонатан Јанг (ХБО Еуропе), надзорна продуценткиња је Ема Тарнер (ХБО Еуропе), продуценти су Ана Балентовић (ХБО Еуропе), Небојша Тараба и Миодраг Сила (Други План).

„Успјех” је вишеслојна драма фокусирана на снажне ликове. Радња прати испреплетене приче четири странца, који се на свој начин боре са свакодневицом живота у граду, а које заувјек повезује један насилан догађај. Како посљедице њихових дјела почињу да им се увлаче у сваки аспект живота, ти обични људи са различитим животним причама одлучују да поново успоставе контролу над својим животима. Серија доноси  мрачан увид у различите структуре данашњег друштва кроз животне приче обичних људи, које је исто то друштво гурнуло преко ивице. „Успјех” је универзална, слојевита прича у којој кроз љубав, посао, породицу, оданост, несигурност и злочин истражујемо тренутно преовладавајућа осјећања фрустрације, беспомоћности и пасивности у свакодневном животу обичног човјека у региону, а и шире.

Главне улоге играју Тони Гојановић, Тара Талер, Ива Михалић, Уликс Фехмиу и Марија Шкаричић.

У осталим улогама: Горан Богдан, Горан Навојец, Ивана Рошчић, Леон Лучев, Борут Веселко, Јасна Жалица, Мислав Чавајда, Никша Бутијер, Бојан Навојец, Барбара Вицковић, Миран Курспахић, Тихана Лазовић, Вилим Матула, Ђорђе Кукуљица, Диана Видушин, Филип Мајер, Дамир Пољичак, Тена Гајски, Младен Ковачић, Павле Матушко, Матија Качан, Дора Перојевић и многи други.

Подсјећамо вас да, уколико већ нисте, бесплатно активирате ХБО додатни пакет у оквиру м:тел ТВ Пакета до краја јануара 2019. године, како бисте уживали у бесплатним садржајима ХБО канала и видеотеке до краја марта.

Кликните опцију ИПТВ схоп у менију вашег м:тел ИПТВ-ја, одаберите ХБО пакет и препустите се сатима најбољих филмских и серијских остварења.
 
А ако још увијек нисте испробали предности м:тел пакета,  детаље о  актуелној понуди за нове кориснике пронађите на www.мтел.ба или позовите 0800 50 000.

 


Бука препорука

Вијести

Најновије

Посматрајте догађаје изблиза.

Пријавите се на наш Newsletter.