Преминуо репер ДМX

Амерички репер ДМX (50) преминуо је данас након последица од предозирања, јављају амерички медији.

BUKA portal / 09. април 2021

Ту информацију потврдила је и његова породица.

"Дубоко смо тужни што данас објављујемо да је наша вољена особа ДМКС, рођеног под именом Ерл Симонс, преминуоу болници. Породица је била уз њега, након што је протеклих дана био на животно угрожен. Ерл је био ратник који се борио до краја. Волео је своју породицу свим срцем и ценимо време проведено с њим. Ерлова музика инспирисала је небројено много обожавалаца широм света и његово иконично наслеђе живец́е заувек. Ценимо сву љубав и подршку током овог невероватно тешког времена. Молимо вас да поштујете нашу приватност док тугујемо због губитка свог брата, оца, ујака и човека кога је свет познавао као ДМКС. Поделиц́емо информације о његовој сахрани када се детаљи доврше", наводи се у изјави његове породице.

Хип-хоп звезда, чије је право име Ерл Симонс, се у петак увече наводно предозирао и имао срчани удар, пишу страни медији, па је хитно превезен у болницу.

"ДМX је тренутно у болници, тамо је због срчаног удара. Скинут је с апарата за одржавање у животу и дише самостално. Али забринути смо", рекао је Ричмен па нагласио:

"Било би неискрено од мене да сад сугеришем да у овом тренутку нисам забринут".

Осим као репер, ДМX (чије је право име Ерл Симонс) остварио се и као глумац, и то у неколико филмова, од којих је најпознатији "Ромео мора да умре".

Он се већ годинама бори против зависности од опијата, а 2019. године се пријавио на лечење.

Б92


Бука препорука

Тема

Најновије

Посматрајте догађаје изблиза.

Пријавите се на наш Newsletter.