Преминуо вицепрвак Специјалне олимпијаде БиХ у атлетици

Телеграме сућути обитељи Фејзић, удружењу ''Храбро срце'' и Специјалној олимпијади БиХ упутиле су бројне спортске и јавне личности, спортске организације, а међу првима и Олимпијски комитет Босне и Херцеговине.

BUKA portal / 04. јануар 2021

Атлетски вицепрвак Специјалне олимпијаде БиХ за 2020. у дисциплини 200 м Халил Фејзић трагично је преминуо у 24. години. ''Још један трагично изгубљен живот младог спортисте. Јучер је у мјесту Репух, код Живиница, несретним случајем животну битку изгубио Халил Фејзић, члан удружења "Храбро срце" из Тузле, који је само прије три мјесеца освојио титулу државног вицепрвака Специјалне олимпијаде БиХ у атетлици у трци на 200 м'' - приопћено је из Специјалне олимпијаде БиХ. Дженаза Халила Фејзића бит ће обављена у уторак.

Телеграме сућути обитељи Фејзић, удружењу ''Храбро срце'' и Специјалној олимпијади БиХ упутиле су бројне спортске и јавне личности, спортске организације, а међу првима и Олимпијски комитет Босне и Хеццеговине, као и предсједник Еуропске специјелне олимпијаде за Еуропу и Ероазију Давид Евангелиста. Због тешке финанцијске ситуације у којој је обитељ Фејзић, покренута је акција прикупљања новчаних средстава за помоћ и укоп Халила Фејзића. За све додатне информације могућ је контакт на број 065866072 – Када Делић-Селимовић (Специјална олимпијада БиХ) или 0603018721 Зумра Бечић - Удружење "Храбро срце", наводи се у припћењу.


Бука препорука

Вијести

Најновије

Посматрајте догађаје изблиза.

Пријавите се на наш Newsletter.