Претреси ауто-радионица на подручју Бањалуке, одузет БМW

Претрес је извршен под надзором Окружног јавног тужилаштва Бањалука, а по наредби Основног суда у Бањалуци, саопштено је из МУП-а РС.

BUKA portal / 13. август 2019

Полицијски службеници Управе за организовани и тешки криминалитет Министарства унутрашњих послова Републике Српске извршили су претрес ауто-радионица на подручју града Бањалуке у власништву П.Д. а који се сумњичи за тешку крађу и прикиривање.

Приликом претреса привремено је одузето путничко возило БМW 5-Ф10, сиве боје, без регистарских ознака и документације, дијелови мотора, дијелови разних возила, ваздушни јастук "аирбаг", мобилни телефони и друга документација.

Полиција је кроз базу "Интерпола" извршила провјере за још 38 возила која су затечена на локацијама претреса, приликом чега је утврђено да се та возила не потражују.

Претрес је извршен под надзором Окружног јавног тужилаштва Бањалука, а по наредби Основног суда у Бањалуци, саопштено је из МУП-а РС.

Припадници Управе за организовани и тешки криминалитет МУП-а Републике Српске ће у наредном периоду предузети даље мјере и радње под надзором Окружног јавног тужилаштва Бањалука. Извршиће се додатна провјере за остале ауто-дијелове који су привремено одузети, као и вјештачења ради утврђивања поријекла одузетог возила и дијелова.


Бука препорука

Бука деск

Најновије

Посматрајте догађаје изблиза.

Пријавите се на наш Newsletter.