Претученом тренеру ФК "Радник" пријетили и пиштољем

Вечерас око 19.15 минута на Градском стадиону претучен је тренер Радника Славко Петровић, након што је упозорио посјетиоце који су простор Градског стадиона користили као полигон за рекреацију те да то није дозовољено.

BUKA portal / 16. мај 2020

На Петровића је насрнуо мушкарац, најприје га ударивши неколико пута песницом, да би након тога на њега потегао пиштољ, сазнаје портал Дешавања у Бијељини.

- До сада сам више пута упозоравао све оне који су долазили на стадион да је ово простор који користе играчи, да би тренирали те да рекретивцима није дозвољен приступ. Посебно је то сада битно у ово вријеме када смо имали ову пандемију, чиме смо покушали заштити играче од вируса корона.

Након што је једно вријеме одлука кризног штаба Града Бијељине о забрани кориштења терена била поштована, поново је Градски стадион постао окупљалиште бројиних посјетилаца.

Вечерас сам дошао на стадион да завршим неке послове, а пошто сам примјетио велики број рекреативаца на терену, упозорио сам се да се удаље са централног терена. Један од њих пришао ми је, ударио ме неколико пута песницом, пријетио пиштољем, прислонивши ми га уз тијело. Све се то одиграло веома брзо а након што смо овај инцидент пријавили полицији, нападач је по мојим информацијама ухапшен, рекао је за портал Дешавања у Бијељини тренер Радника Славко Петровић, који је упућен у бијељински Дом здравља на љекарски преглед.

 


Бука препорука

Вијести

Најновије

Посматрајте догађаје изблиза.

Пријавите се на наш Newsletter.