Презабавно! Секс-савјети за младе жене из 1894. године

Супруга пастора Л.Д. Смyтхерса написала је давне 1894. године књигу намијењену младим женама – с упутама како постати добра супруга

BUKA portal / 04. фебруар 2019

Пошто су дужности добре супруге и сексуалне активности, добра госпођа пасторка сматрала је како треба написати неке секс-савјете за брачне парове. Не можемо рећи како би нам ти савјети помогли – управо супротно! Уосталом, прочитај сама…

Већина мушкараца је природно перверзна

Госпођа Рутх Смyтхерс је вјеровала како је већина мушког рода перверзна те да се они никако не могу обранити од својих примитивних инстинката и сигурно ће небројено много пута покушати то пренијети у праксу у спаваћој соби – а то треба знати и свака паметна супруга. Ови савјети не односе се на секс опћенито, него и на љубљење „одвратног супругова тијела“.

Паметна супруга носи памучну спаваћицу

Дебела памучна спавачица обавезна је униформа паметне супруге.

Првенствено зато јер се за вријеме секса не смије цијела разголитити, него смије евентуално ослободити тек дијелове тијела који су потребни за сексуални чин. И мушкарци требају задржати на себи пиджаму те смију показати тек минимум коже – јер… …

није допуштено гледати голог супружника

Паметна супруга никад не смије допустити свом супругу да је види голу. И никада не смије видјети његово потпуно голо тијело.

Угаси свјетло, тишина и мир

Ако дође до сексуалног чина (наравно, одјевени сте обоје), жена обавезно треба угасити свјетло те не смије пустити ни гласа. Наиме, мушкарац не смије помислити да јој се секс можда свиђа па га не смије охрабривати да на њој практицира своје перверзне сексуалне праксе или да скине памучну пиджаму и спавачицу.

Нема љубљења у уста!

Ако супруг за вријеме или прије секса жели пољубити супругу у уста, помаже лагано окретање главе у страну како би његов пољубац завршио на образу. Ако покуша скинути твоју одјећу – знаш већ, дебелу, памучну – и жели те можда пољубити негдје другдје, добра супруга ће брзо вратити одјећу на своје мјесто те му рећи да мора отићи на тоалет.

Прљаве ријечи су крајње непожељне

Ако ће мушкарац, перверзан какав јест, покушати завести своју супругу ласцивним разговором, паметна супруга ће се тривијалним и несексуалним питањем извући из те неугодне ситуације. „Што мислиш о нашим новим засторима?“ или „Твоја мајка сутра долази на вечеру?“ – таква питање ће га сигурно збунити.

Након секса као и прије секса Д

обра супруга не смије допустити супругу да након секса дође на глупу идеју те помисли да би такво што могли чешће радити. Наиме, и ту вриједи једно важно правило:

Секс је допуштен највише двапут тједно

Добра супруга ће направити све да ограничи секс на највише два пута тједно. Убудуће ће се потрудити да се тијеком брака то још смањи. Оно што може помоћи, примјерице, јест глума (болести, главобоље, умора…).

Ако има секса, то је искључиво преко воље

Опћенито вриједи сљедеће: ако има секса, онда то мора бити јако ријетко и преко воље – сјети се гашења свјетла и тишине. Ако се добра супруга тога неће држати, лијеп брак би могао пропасти. Наиме, морамо имати на уму да су мушкарци перверзни и желе секс сваки дан – а то би више сличило оргији него браку, зар не?

Уз мото „секс служи искључиво за репродукцију“ те не смије причињавати задовољство ни забаву, пастор и његова супруга имали су очито прилично испуњен брачни живот. На срећу, данас је ситуација другачија те овакви савјети служе за разбибригу те да се мало насмијемо у друштву с френдицама.

Едукација

 


Бука препорука

Сексологија

Најновије

Посматрајте догађаје изблиза.

Пријавите се на наш Newsletter.