Пронађено беживотно тијело мушкарца, полиција трага за његовим сином

Тијело Славише Јовичевића (63) пронађено је у сриједу у његовој кући у Новом насељу у Брезовом Пољу код Брчког, а он је убијен хицима из аутоматске пушке.

Nezavisne / 13. фебруар 2020

printscreen

Према писању локалних портала, након убиства Јовичевића, његов син Далибор (34) је нестао и полиција трага за њим.

Из Тужилаштва Брчко дистрикта БиХ данас су нам потврдили да се провођење истраге наставља у сарадњи са полицијом, која трага за особом познатог идентитета, а која се доводи у везу с овим убиством. 

Како су саопштили, у вези с пријавом убиства лица с иницијалима С.Ј. у Новом насељу Брезово Поље, Тужилаштво интензивно проводи истражне радње у овом предмету.

"Проводи се увиђај на лицу мјеста, којим непосредно руководи тужилац Тужилаштва, наређена је обдукција тијела жртве, саслушавају се могући свједоци и проводе друге истражне радње усмјерене на доказивање овог злочина", навели су из Тужилаштва.

"У интересу истраге Тужилаштво у овом тренутку не може објавити више информација о овом случају", рекао је Самир Бегановић, портпарол Тужилаштва.

Ни из брчанске полиције нису наводили детаље смрти мушкарца.

"Једино што вам могу рећи је да је Полиција Брчко дистрикта у току јучерашњег дана запримила пријаву по којој полицијски службеници поступају под надзором дежурног тужиоца Тужилаштва Брчко дистрикта'', рекла је за "Независне" Джевида Хукчевић, портпарол брчанске полиције.

Комшије покојног Славише Ј. су у невјерици и кажу да се ради о изузетно вриједном и поштеном домаћину.

''Ми смо изненађени и запрепаштени овим што се догодило. Човјек се трудио и борио се за своју породицу. Никада није имао било какав конфликт у насељу. Немам ништа ружно о њему да кажем, а мало нас је изненадио тај нестанак његовог сина'', рекао је локалном порталу комшија настрадалог Славише.


Бука препорука

Бука деск

Најновије

Посматрајте догађаје изблиза.

Пријавите се на наш Newsletter.