Пуница с Пељешког моста: Ја сам стварно рекла да ћу се бацити

Индеx је у Комарни пронашао пуницу, госпођу Јошку Пармаћ Јерковић, која је потврдила да је заиста рекла да ће се бацити с моста ако он икад буде завршен.

BUKA portal / 29. јул 2021

Foto: Index.hr


Апсолутна звијезда јучерашњег дана био је Данијел из Комарне који је пред камерама Н1 телевизије изјавио да му је јако драго што се Пељешки мост завршава јер је његова пуница рекла да ће се бацити с њега.

Индеx је у Комарни пронашао пуницу, госпођу Јошку Пармаћ Јерковић, која је потврдила да је заиста рекла да ће се бацити с моста ако он икад буде завршен.

“Ја сам то заиста рекла. Када смо се у Комарну преселили из Метковића долазио је Санадер и полагао камен темељац, а онда се још неколико пута “почињало градити”. Међутим, када би се сликање завршило, све би престало. Мој кум и ја смо сједили на плажи и ја сам рекла да ћу се, ако тај мост икад буде завршен, попети горе, попити чај и скочити”, прича  симпатична Јошка, тренутно најпопуларнија пуница у Хрватској.


Када је најављено завршење моста, на њезину ју је изјаву подсјетио њезин син и питао ју има ли термосицу за чај. Затим су у Комарну дошле камере, прича, а Данијел је пред камерама рекао да му је драго што ће се она бацити. Његову је изјаву благословила прије него је изашао пред камере.

“Ми смо заједно на љетовању, моје двије кћери, син, два зета и снаха. Зет који је био пред камерама и моја кћи иначе живе у Загребу. Од јучер се шалимо с тим. Он и ја се сјајно слажемо”, каже нам Јошка.

Додаје да није вјеровала да ће се мост заиста завршити.

“Увјерена сам да се никад не би завршио да није било Еуропске уније и Кинеза. Ето, зезнули ме Еуропа и Кинези”, закључује Јошка.

Њезина кћи Стела и Данијел су у браку шест година, а заједно су укупно десет.

Индеx.хр


Бука препорука

Регион

Најновије

Посматрајте догађаје изблиза.

Пријавите се на наш Newsletter.