"УПОЗНАЈТЕ МОДЕРНУ ПОРОДИЦУ" Сви су променили пол: Тата је мама, мама је тата, ћерка је син, а син ћерка (ФОТО)

Супруг се родио као жена, супруга као мушкарац, черка као мушко, а син као женско. Данас су срећна четворочлана трансродна породица, која живи у Квин Крику у Аризони, а британски "Дејли мејл" их представља као "модерну породицу".

Daily mail / 23. децембар 2017

 Сво четворо тврде да су рођени у погрешном телу.

 

Данијел Харот има 41 годину и биолошки је родитељ двоје трансродне деце. Рођен је као жена и већину живота провео је као дама. Венчао се са мушкарцем и родио двоје деце, ћерку Мејсон и сина Джошуу. Али, тврди како се никад није осећао као жена и да су му очи отворила његова деца.

 

Наиме, прошле године је син Джошуа са 12 година одлучио да промени пол. Тврди како је већ са шест или седам година знао да је трансвестит. Тај пут следила је и његова млађа сестра Мејсон, која је одлучила да постане мушкарац. Када је његов син одлучио да постане девојчица, а ћерка дечак, и Данијел се упознао са појмом "трансродни".

 

 

 

Како каже, захваљујући њиховој храбрости да се представљају онако како се осећају, и он је одлучио да у јавност да изађе као трансродна особа.

 

- Када сам видео трансвестите, схватио сам да сам то ја и да је то мој живот - испричао је Харот за "Дејли мејл".

 

 

Одмах је одсекао косу и почео да носи мушку одећу, у којој се осећао много сигурније. Некако у време када је постао мушко, Данијел је упознао Ширли Остин, шесдесетједногодишњу трансродну жену која је волонтирала у удружењу за подршку родитељима младих трансособа. Она је пре била удата, али је у том тренутку била сама и мислила је да ће тако и остати, преноси "Јутарњи".

 

Али Джошуа, Мејсон и Харот постали су пријатељи с Остин, а однос Харота и Остин почео је да се развија и данас сви живе заједно.

 

- Коначно сам се ослободила јер сам знала да са њим могу да будем ја и да он схвата ко сам - рекла је Остин.

 

- Осећам се вољено. Осећам љубав према томе ко сам, баш овакав какав јесам - рекао је Харот уз осмех.


Бука препорука

Тема

Најновије

Посматрајте догађаје изблиза.

Пријавите се на наш Newsletter.