Р Келлy ухапшен због дјечије порнографије

Р Келлy, 52-годишњи Р'н'Б пјевач, ухапшен је у четвртак због дјечије порнографије и других оптужби у Цхицагу и очекује се да ће бити доведен пред суд у Неw Yорк.

BUKA portal / 12. јул 2019

 

Наиме, Р Келлy је поново ухапшен због федералне оптужнице која се састоји од 13 тачака, а укључује оптужбу за дјечију порнографију, потицање малољетника на секс те опструкцију провођења судског процеса.

Њујоршки WНБЦ-ТВ, који је први објавио причу да је Р Келлy опет ухапшен, извијестио је да се више детаља о федералним оптужбама очекује у петак.

Р Келлy је већ деценијама предмет оптужби за сексуално злостављање, а неке од њих су укључивале и малољетнике. Р'н'Б пјевач је 2008. године ослобођен оптужби за дјечију порнографију која произлази из видеотраке на којој се наводно види музичар како има сексуални однос с 13-годишњом дјевојчицом.

Подсјећамо да је Р Келлy у фебруару оптужен за чак десет случајева сексуалног злостављања у које су биле укључене четири жртве, укључујући и три малољетника. Он се изјаснио да није крив и пуштен је из затвора у округу Цоок у Цхицагу након што је платио кауцију.

У мају је против њега поновно подигнуто више оптужби, пише Фоx Неwс.

Клиx


Бука препорука

Вијести

Најновије

Посматрајте догађаје изблиза.

Пријавите се на наш Newsletter.