Радончић: Изетбеговић највећа лажовчина у југоисточној Европи

Председник СББ Фахрудин Радончић изјавио је да лидер СДА Бакир Изетбеговић у озбиљним политичким круговима важи за "највећу лажовчину у југоисточној Европи".

Srna / 03. април 2017

 Радончић је рекао да га не тангирају Изетбеговићеви коментари о његовој политичкој недосљедности, одбацивши их као нетачне.

 

- Без лажне скромности, СББ и ја важимо као људи и политичари познати по томе да држимо реч и радимо на основу дате речи и као индустријалци и као политичари - нагласио је Радончић.

 

Радончић је истакао да ће СББ све учинити да се наставе инфраструктурни радови, градња ауто-путева, топловода Какањ, те даља изградња Сарајева.

 

- Потпуно ћемо игнористи Изетбеговића, што уосталом чини и његова странка. Он је оптерећен истрагама о политичким убиствима и мислим да је његова сва енергија и мозак, па и деструкција окренута у том смеру - оценио је лидер СББ.

 

Председник СДА Бакир Изетбеговић рекао је да не верује да ће Радончић и СББ у овој години напустити власт, али да је такав развој ситуације могућ у пролеће 2018. године уочи изборне кампање.

 

- Не могу предвидети понашање Радончића, јер он један дан ради и говори једно, а други дан сасвим супротно. Он мења ставове и расположења на дневној бази - рекао је Изетбеговић.


Бука препорука

Бука деск

Најновије

Посматрајте догађаје изблиза.

Пријавите се на наш Newsletter.