Рафа стаје на луди камен: Тениска звијезда жени љубав из дјетињства

Рафаел Надал ожениће се следећег месеца на Мајорки, јавља шпански Телекинко.

BUKA portal / 13. мај 2019

Тениска звезда и његова љубав из детињства Мери Перело поделиће овај драгоцени тренутак са више од 500 званица, објавио је шпански ТВ канал Телецинцо, а преноси британски Мирор.

За мени ће, како тврде извори, бити задужен чувени шпански кувар Кике Дакоста, известила је новинарка која прати шоу-биз Марија Патино и додала да ће тридесетдвогоишњи Рафа том приликом уживати у посебном одброку, базираном на поврћу, за разлику од осталих гостију, за које је планиран традиционални шпански јеловник на бази меса и рибе.

Foto: gettyimages/Clive Brunskill Staff

Фото: геттyимагес/Цливе Брунскилл Стафф

Телекинко није открио тачан датум венчања, али је покренуо гласину о томе да би двоструки победник Вимблдона могао да пропусти овогодишњи турнир како би уживао у свом меденом месецу - иако ће Френч опен, турнир који је Рафа до сада освојио чак 11 пута, бити одржан од 26. маја до 9. јуна, док је за венчање највероватније опредељен термин од 10. јуна, до почетка јула.

Тенисер ове наводе није коментарисао.

Рафа и Мери Перело (Мариа Францисца Перелло) забављају се већ 14 година.

Foto: gettyimages/Philip Ramey Photography, LLC

Фото: геттyимагес/Пхилип Рамеy Пхотограпхy, ЛЛЦ

Бринета је оставила посао у осигурању, како би могла да води пројекат фондације Рафа Надал, добротворне организације основане пре скоро десет година. Важи за веома повучену особу, која не воли да се експонира.

Претходно је Рафин родни град Манакор на Мајорки навођен као могућа локација за венчање овог пара.

Тениска звезда је за "Ола!" у марту прошле године рекла да жели да оснује породицу и да то има у плану, као и да воли децу. „Волео бих да у животу раде оно што желе“, рекао је том приликом Надал.

Након спекулација о његовој женидби, тенисер је објавио да је прошле године у марту своју девојку испросио на путовању у Риму.


Бука препорука

Вијести

Најновије

Посматрајте догађаје изблиза.

Пријавите се на наш Newsletter.