Распродате 4+1 улазнице за Фресх Wаве Хеавен!

Пакети улазница 4+1 за предстојеће 8. издање Нектар Фресх Wаве фестивала распродати су прије предвиђеног рока!

BUKA portal / 08. јул 2019

Због великог интересовања за пакете улазница 4+1 за Фресх Wаве Хеавен, ова акција била је продужена до 9. јула али је контигент улазница који је намјењен за овогодишњу продају у оквиру овог пакета распродат 24 сата прије!

 

Овогодишњи концепт фестивала Хеавен, који живи током цијеле године кроз низ промотивних догађаја Фресх Wаве Фестивала, публици је представио велики број извођача кроз Wинтер Фресх Wаве издање у сарајевском Дому Младих, на којем је крајем прошле године наступио Цлаптоне,  потом на завршници Рун анд Море Wеекенд-а када је на бањалучкој тврђави Кастел наступио Јамес Забиела, одлично 4. издање Фресх Wаве Пикника на Бањ брду у Бањалуци уз Тубе&Бергер и фантастичан наступ бразилске тецхно диве АННА у београдској Барутани! Фресх Wаве Фестивал је представио свој рад на балканској музичкој конференцији о електронској музици у Сарјеву БАМ-Ц, а потом и међународној музичкој конференцији БЛЕМЦ, ширећи позитиван утицај на саму индустрију електронске музике у БиХ и шире.

 

Напомињемо да су и даље у продаји тродневне фестивалске улазнице по промотивној цијени од  65КМ(33евра), а доступне су и једнодневне фестивалске улазнице по цијени од 30КМ(15 евра)! Фресх Wаве Хеавен ће публици у овогодишњем издању представити више од 120 извођача на шест фестивалских бина, а судећи према најавама и угостити посјетиоце из више од 20 свјетских земаља!

 

Провјери листу слободних смјештајних капацитета за вријеме фестивала на www.фресхwавефестивал.цом и осигурај комплетиран доживљај врхунског уживања овог августа на бањалучкој тврђави Кастел уз Пан-Пот, Матадор, Бутцх, Боока Схаде, Јорис Воорн, Хернан Цаттанео, Нипплепеопле, Кранкшвестер, Сајси МЦ, Крешо Бенгалка, Лоллобригида, Роцк Симфонија, Еyесбурн и многе друге, на Фресх Wаве Хеавен-у!
 

Све улазнице доступне су на он лине тицкет сервисима купикарту.ба и гигстиx.цом


 


Бука препорука

Вијести

Најновије

Посматрајте догађаје изблиза.

Пријавите се на наш Newsletter.