Реконструисан Дом омладине у Бањалуци: Ново мјесто за младе (ФОТО)

Отворена су врата реконстрисаног Дома омладине у Бањалуци

M.I.D. / 25. октобар 2021

Foto: BUKA

 

Са новом мисијом, богатим садржајем, мноштвом активности и другачијим концептом, Дом омладине отварио је своја врата свим омладинцима који су жељни да на квалитетан начин проведу своје слободно вријеме.

На отварању је одржан богат програм у оквиру којег су наступили чланови вокалног атељеа „МаМа Воx“, Центра „Дајте нам шансу – Звјездице“,  представници ДИС позоришта младих, секција удараљки „Здраво да сте“ и многи други.

Богат програм биће настављен и током дана, па је тако термин од 18.00 часова резервисан за вече салсе, док ће од 20.00 часова сви љубитељи позоришта моћи да уживају у представи ДИС позоришта младих.

Тако ће поред промоције здравих стилова живота и навика, млади људи бити у могућности да стичу нова знања, нове вјештине, а у плану је и покретање музичке радионице и плесне секције, те мноштво других активности које ће омладинце привући и задржати на овом мјесту, а у плану је и поректање „Дневног боравка“.

Тако ће сви млади људи имати прилику да, у слободно вријеме између школских обавеза и других активности, имају свој кутак у којем ће проводити квалитетно слободно вријеме.

"Млади су садашњост и будућност Бање Луке, те је због тога изузетно важно да Дом омладине буде отворен за њих", рекли су и Града Бањалука.

 

Погледајте фоотграфије које смо данас забиљежили:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Бука препорука

Тема

Најновије

Посматрајте догађаје изблиза.

Пријавите се на наш Newsletter.