Роцк'н'ролл маратон за 5. јубиларну моторијаду Мото клуба ИСТОК!

Пета, јубиларна моторијада МК Исток, представља маратонски роцк-н-ролл програм на више локација у граду на Врбасу!

BUKA portal / 10. јул 2019

Посљедњи викенд у јулу резервисан је за љубитеље двоточкаша и роцк'н'ролл-а! Од 26. до 28. јула на бањалучкој тврђави Кастел наступиће КОБ, ФЈУЖНА ПРУГА и Цласиц Роцк Октет, ЂОРЂЕ ДАВИД и Деатх Саw, МЕТАЛЛИЦА Трибуте Банд, ИРОН МАИДЕН Трибуте Банд  и  ЕПИЛОГ, а више од 20 сати живе свирке употпуниће наступи на двије додатне локације у граду.

 

Наиме, у петак, 26. јула од 17 часова, заказана је свирка СТРИНГС АЦОУСТИЦ ЛИВЕ у МК ИСТОК Цлуб Хоусе, а у суботу, 27. јула од 13 до 17 часова у пабу Роцк Сyмпхонy уживаћемо уз ИСТОК БЕНД, ФЈУЖНУ ПРУГУ, КОБ и ЕПИЛОГ!

 

Наиме, у сусрет тринаестом рођендану клуба, очекује нас прави бајкерски празник уз маратонски програм са много врхунског роцк'н'ролл-а и уз многобројне пријатеље, бајкере и мото клубове. У Бањалуку према садашњим најавама запутиће се бајкери из више од 20 свјетских земаља!

 

Судећи по досадашњим издањима мотоскупа у организацији МК ИСТОК, када се број посјетилаца и двоточкаша повећавао из године у годину и то великим процентом, не треба сумњати да ће и предстојећи јубиларни мотоскуп бити један од најмасовнијих догађаја у Бањалуци овог љета.

 

Јубиларна моторијада МК Исток промовише исконско уживања у стилу правих бајкера, који цијене искрено пријатељство, квалитетно дружење и живот по јединственом бајкерском коду у којем доминира поштовање, поштење и братство које не може да се купи!

 

 

 Спремите се за 5. БАЊАЛУЧКУ МОТОРИЈАДУ МОТО КЛУБА ИСТОК!


Бука препорука

Вијести

Најновије

Посматрајте догађаје изблиза.

Пријавите се на наш Newsletter.