Са вечерашњег окупљања отац поручио: Докажите да је Давид Драгичевић лопов, наркоман, да се убио. Докажите и ја ћу се овдје јавно убити"

Давор Драгичевић, Давидов отац је на вечерашњем окупљању рекао да је од институција до сада добио само тужбу за клевету, те да од идуће седмице и сам почети подносити пријаве за клевету, те пријаве за кривично дјело скривање доказа и за саучесништво у злочину.

Buka/T.Č. / 08. јун 2018

 Поновио је да не тражи ништа више него двије ријечи - истину и правду.

„Када сте тако паметни докажите да је Давид Драгичевић лопов, наркоман, да се убио. Докажите и ја ћу се јавно убити овдје да сперем љагу са свог имена и имена свога сина“, рекао је вечерас Давор Драгичевић.

Овом приликом се захвалио свима који му већ више од два мјесеца дају подршку, а захвалио се и припадницима МУП-а  и Тужилаштва који му такође у све већем броју дају подршку.

„Добијам из Тужилаштва све већу подршку, хвала свим частим људима у МУП-у и Тужилаштву“, рекао је Драгичевић.

Напоменуо је да ће сутра боравити у Бечу, гдје ће у 18 часова бити одржан велики скуп: ПРАВДА ЗА ДАВИДА, ЏЕНАНА И СВУ НАШУ ДЈЕЦУ.

Како су навели оргнизатори овог скупа на ФБ страници „претходним масовним окупљањем, које је одржано 19.05. привукли смо огромну пажњу како аустријске тако и широке европске јавности. Медијске куће из разних дијелова Европе су ступиле са нама у контакт и већ потврдиле своје присуство 09.06.“

На вечерашњем скупу у Бањалуци био је и новинар британског Даил Маила, коме се Драгичевић захвалио. 

„Када ви ћутитете цјели свијет ће знати имена злочинаца и убица“, рекао је.

Након Даворовог говора услиједила је пјесма “Клинац из гета”, током које су присутни свих узраста, подигли шаке високо у ваздух. Рефрен су заједно пјевали.

И на данашњем окупљању читана су анонимна писма грађана који свих протеклих дана дају подршку Давидовој породици.

 


Бука препорука

Бука деск

Најновије

Посматрајте догађаје изблиза.

Пријавите се на наш Newsletter.