Саша Антић из ТБФ-а: У цјепива за нашу дјецу ставља ген хомосексуалаца

Принтсцреен његовог одговора на питање онима који изравно и неизравно промичу мржњу постао је виралан на друштвеним мрежама.

BUKA portal / 11. септембар 2019

SAŠA ANTIĆ, TBF U DOMU SPORTOVA (FOTO: DINKO BAŽULIĆ)

Активан у ТБФ-у, али и под псеудонимом Алејуандро Буендија, Саша Антић (који је заједно с  Бобом завладао далматинским етером овољетним хитом “Увело мисто”), за Гразију је на новинарско питање: “Нажалост, и међу глазбеницима и јавним особама има оних који изравно или неизравно промичу мржњу, нетолеранцију, оптерећени су прошлим суставима и ратовима. Што би поручио њима, али и онима који их слушају?” одговорио сљедеће:

“Хтио бих им поручити да буду у стању потпуне приправности за коначну борбу за опстанак хрватског народа јер сам преко пријатеља чији пријатељ има познаника који је члан масонске ложе која управља свијетом дочуо да у једном тајном лабораторију крај Дрвара који финанцира Сорос и у којем чувају ампутирану ногу Јосипа Броза Тита интензивно раде на крижању миграната с партизанима тифусарима и побуњеним Србима, и догодине у вријеме Еуропског првенства у ногомету врло је могућа инвазија болесних клонираних мутаната на Хрватску. Из истог извора сам такођер начуо да се у цјепива за нашу дјецу ставља ген хомосексуалаца.”


Бука препорука

Тема

Најновије

Посматрајте догађаје изблиза.

Пријавите се на наш Newsletter.