САЗНАЈЕМО: Нема наставка сједнице Скупштине Града Бањалука, на корону позитивно још одборника

Сједница Градске Скупштине неће бити настављена, јер је ПЦР тестовима утврђена позитивност код још неколико бањалучких одборника, незванично сазнаје БУКА

BUKA / E.P. / 13. октобар 2021

Foto: BUKA

 

Прма нашим информацијама, утврђена је позитивност и међу одборницима и међу новинарима, након што је јуче прекинута Сједница Скупштине града. Сазнајемо да је код велике већине утврђен негативан ПЦР налаз, али не постоје услови за наставак сједнице.

Сједница Скупштине града се одгађа до даљњег а разлог је што је тестирање показало је шест особа позитивно на вирус корона, од чега три одборника, саопштено је из кабинета предсједника Скупштине града.

Тестирање ће бити поновљено у четвртак, сазнајемо.

Подсјетимо, Сједница Скупштине града Бањалука прекинута је јуче након сазнања да је одборник Драгослав Топић позитиван на вирус корона.

"Након потврде да је одборник Топић који је јуче присуствовао скупштинском засједању позитиван на вирус, прекинули смо сједницу. Обавили смо консултације, немамо услове да се настави ово скупштинско засједање. Екипа из Дома здравља је дошла овдје да тестира све одборнике", рекао је предсједник Скупштине Младен Илић након прекида Скупштине

 

 


Бука препорука

Политика

Најновије

Посматрајте догађаје изблиза.

Пријавите се на наш Newsletter.