Сазнајте ко ће бити учесник деветог Фресх Wаве Фестивала

Завидна листа извођача предстојећег љета окупиће нека од најузбудљивијих имена са свјетске и регионалне музичке сцене, а бањалучку тврђаву Кастел обиљежиће најјаче издање фестивала до сада!

BUKA portal / 14. јул 2021

Foto: Ilustracija

 

Више од педесет реномираних извођача са свјетске и регионалне музичке сцене наступиће на деветом Фресх Wаве Фестивалу, који ће се ове године одржати од 5. до 7. августа на бањалучкој тврђави Кастел.

На отварању овогодишњег издања фестивала очекује нас спектакуларан наступ једног од највећих икада - на највећој фестивалској бини наступиће легендарни Свен Вäтх, а уз ову икону електронског звука и Настиа, Едy Ц, Инцепт и један од резидента фестивала Младен Томић. Енергy Стаге као хеадлинер бине отвориће Петар Дундов, један од пионира електронске музике у овом дијелу планете, а наступиће и  Форнива, Андреј Јелић, Стефан Иванковић, Лука и Горан Емкић. Програм на Јäгермеистер ЛИВЕ бини резервисан је за наступе Кранкшвестер, Клинац и Косник.

У петак, 6. јула, друге фестивалске вечери на Маин бини наступиће Иларио Алицанте и тецхно дива Деборах Де Луца као и  Цоеус, Кристијан Молнар и б2б Лука Цикиц и Филип Фисхе. Друго фестивалско вече на Енергy бини обиљежиће наступи извођача Спаце Мотион, Роxа, Цалкинс, Мекху, резидент фестивала Wоодие и брачни б2б Јоме Маје, још једног од резидента фестивала и Марка Вуковића. Регионални прваци хип хоп звука Војко В. И Ајс Нигрутин и Тимбе распаметиће Јäгермеистер ЛИВЕ стаге, а придружиће им се и бањалучки састав Брутал Протест.

 

 

Посљедњи фестивалски дан резервисан је за великана прогрессиве звука! Јохн Дигwеед затвара девето издање Нектар Фресх Wаве Фестивала, а на највећој фестивалској бини придружиће му се Вицтор Руиз,  Бокее, Лéрр б2б Буба и резидент фестивала Небс Јацк. Завршне фестивалске вечери као прва звијезда бине на Енергy стаге-у наступиће Синиса Тамамовиц, а уз једно од најпрепзнатљивијих ДЈ имена из Бањалуке наступиће ДЈ А Радија Wаде Неwхоусе али и утицајна регионална имена: ТКНО, Милош Вујовић, Дамир Хоффман, Форест Пеопле. Јäгермеистер ЛИВЕ стаге затварају резидент ДЈ Wоодие, Марчело, Фоx и Сурреал.

Након више од шеснаест мјесеци, напокон ћемо имати прилику да се поново дружимо и уживамо у музици, славећи  љубав и радост дружења на најбољем фестивалу у БиХ, а осим фестивалских бина посјетиоце очекују фан зоне и други садржаји који ће се реализовати у сарадњи са медијским покровитељима, пријатељима и партнерима фестивала.

Улазнице за девето издање Нектар Фресх Wаве Фестивала доступне су путем тицкет сервиса Купикарту.ба, а у продаји су пакет тродневне улазнице по цијени од 60 КМ, тродневне ВИП улазнице по цијени   100 КМ, једнодневне улазнице по цијени од 30 КМ и једнодневне ВИП улазнице по цијени од 50 КМ. Сви који су задржали прошлогодишње улазнице исте могу искоритити за улазак на овогодишње издање фестивала.


Бука препорука

Вијести

Најновије

Посматрајте догађаје изблиза.

Пријавите се на наш Newsletter.