СДС поставља питање: Ко стоји иза билборда „ЗАЈЕДНО ЗА ТЕСЛИЋ“?

Након Добоја билборди са визуелним идентитетом покрета „ЗаЈедно за Добој“ појавили су се јуче и у Теслићу, али под називом „ЗаЈедно за Теслић“.

BUKA portal / 11. јун 2019

Познато је да су тај покрет у Добоју за потребе пријевремених избора основали бивши чланови СДС-а, као прелазно ријешење на путу ка чланству у СНСД-у, навео је теслићки СДС у свом саопштењу.

Они су саопштили како Покрет „ЗаЈедно за Теслић“ за сада није јавно промовисан, али иза њега такође стоје бивши чланови СДС-а из Теслића, такозвани „папци“ који су странку напустили због личног интереса и исто тако на путу ка чланству у СНСД-у, само што изгледа да на изборној листи СНСД-а наредне године нема довољно мјеста за све „папке“.

У вези са овим билбордом они су поставили неколико питања

Да ли „ЗаЈедно за Теслић“ значи ЗаЈедно за њих лично и појединачно или за нас све Теслићане?

Да ли „ЗаЈедно за Теслић“ значи ЗаЈедно за оне који су се продали СНСД-у, па с обзиром да их изворни СНСД с правом презире, по наредби великог ментора Богданића који држи управљачку палицу, по узору на „ЗаЈедно за Добој“ прави „ЗаЈедно за Теслић“ од отпадника и слабих карика из СДС-а?

Да ли „ЗаЈедно за Теслић“ значи ЗаЈедно за оне који су продали мандат који су добили као кандидати СДС-а и повјерењем од чланова СДС-а, па су све те добре људе и њихово повјерење издали за 100 или 200 хиљада КМ и за станове и некретнине?

Да ли „ЗаЈедно за Теслић“ значи ЗаЈедно за оне који су нелегално ставили под своју контролу јавне установе у Теслићу, па те исте уништавају финансијски и кадровски, запошљавајући тамо чак и супружнике у пару, па су само додатни расходи за плате довољни за банкрот кроз пар година?

Да ли „ЗаЈедно за Теслић“ значи ЗаЈедно за оне који бесправно граде и раде без законом прописаних дозвола?

Да ли „ЗаЈедно за Теслић“ значи ЗаЈедно за оне који су организовали референдум за опозив начелника Миличевића и беспотребно потрошили 160 хиљада КМ, који су се могли употријебити за развој Теслића?

Да ли „ЗаЈедно за Теслић“ значи ЗаЈедно за бившег министра који је шест година блокирао све пројекте за Теслић у институцијама и у Влади Републике Српске?

"Иза свега наравно не стоји интерес за добробит Теслићана, него само лични интерес неколицине појединаца и интересне групе иза Драгана Богданића, који се није прославио радом за Теслић и Теслићане, онда када је био највише у прилици и на најбољој позицији да помогне" закључује се у саопштењу СДС-а из Теслића


 


Бука препорука

Бука деск

Најновије

Посматрајте догађаје изблиза.

Пријавите се на наш Newsletter.