Шејла Гргић је нова чланица Диванхане

Ми, Шејла и Ви - наша драга раја, у Љубави и севдаху, док нас глас носи.“ наведено је на службеном фацебоок профилу бенда.

BUKA portal / 29. октобар 2018

Шејла Гргић је нова чланица Диванхане

Шејлу Гргић босанскохерцеговача јавност, као и регионална, познаје као изврсну извођачицу поп музике, која је својим обрадама свјетских хитова добила назив „босанска Аделе“, али је неријетко бивала и ангажована на многобројим пројектима који су укључивали извођење БХ традиционалне пјесме севдалинке гдје се показала као врсна интерпретаторица. Ову 24-годишњу студентицу магистарског студија на Музичкој Академији у Сарајеву, апсолутног слухисту и дјевојку изузетних вокалних способности, ћемо убудуће моћи слушати као вокалистицу популарног севдах бенда Диванхана.
 
Након што су почетком септембра објавили да дугогодишња сарадница Наида Чатић више није чланица бенда, данас су све поштоваоце њиховог рада обавијестили о почетку нове сарадње:
 
„Са великим узбуђењем и задовољством вам представљамо нашу нову чланицу Шејлу Гргић.

Студентицу магистарског студија на Музичкој Академији у Сарајеву.

Креативца, сањара и визионара. Свјетло неких нових генерација које ће саткати свијет за нас.

Неко кога смо одавно жељели срести.

Неко са киме ћемо пригрлити неке нове мелодије, започети многе тактове, исписати и тужне и сретне ноте, дотаћи севдах.

Срели смо се некада давно, на ходницима Академије, док смо ми као студенти сањали о неком новом севдаху, као Шејла данас. Срели смо се опет, љетос, и од тада смо се сретали сваки дан. Некада у нашем креативном кутку, некада у студију, некада у пјесми, а некада у стиху. И тако смо одлучили наставити наше дружење.

Ми, Шејла и Ви - наша драга раја, у Љубави и севдаху, док нас глас носи.“ наведено је на службеном фацебоок профилу бенда.
 
Диванхана ће већ у петак 3. новембра започети своју нову севдах причу концертом у Франкфурту, док ће босанскохерцеговачка публика нову чланицу бенда моћи упознати 7. новембра на концерту у Мостарту у дворани „Херцег Стјепан Косача“. Након тога бенд наставља турнеју у Данској, Словенији и Шведској.
 
Више информација о активностим Диванхане можете пронаћи на службеној страници бенда www.диванхана.ба.

 

 

 


Бука препорука

Вијести

Најновије

Посматрајте догађаје изблиза.

Пријавите се на наш Newsletter.