"Сенке над Балканом 2": Плетикосић добија новог партнера, инспектор Тане се повлачи из полиције. Или, ипак, не?

Инспектор Тане кога глуми Драган Бјелогрлић одлучио је да се повуче из полиције. “Заправо ће то гледаоци да виде да ли је стварно или не", каже глумац Андрија Кузмановић

BUKA portal / 01. јануар 2019

Наступајућу 2019. године између осталог ће обележити и долазак друге сезоне успешне серије Драгана Бејлогрлића "Сенке над Балканом".

Снимање је почело у новембру, а за сада знамо да се радња измешта неколико година после дешавања из прве сезоне, у 1934. годину и време атентата на краља Александра.

Млади глумац Андрија Кузмановић, који игра инспектора Плетикосића, гостујући на Н1 је открио и још неколико (ситних) детаља.

“Ми се бавимо тим Београдом тада, и јако је трилеровски написана друга сезона и знам кад сам прочитао прве две, три епизоде, и кад сам се нашао са неким друштвом, рекао сам: 'Жао ми је што не могу да вам причам, али хоћу да експлодирам, рекао бих вам о чему се ради'. Баш је у томе чар - да тек погледају кад буде изашло”, рекао је Кзумановић.

Његов лик инспектора Плетикосића у новој сезони има и новог партнера, јер је инспектор Тане кога глуми Драган Бјелогрлић, одлучио да се повуче из полиције.

“Заправо ће то гледаоци да виде да ли је стварно или не. Тако да крећемо у нека нова разрешења мистериозних убиства која заиста јесу мистериозна”, каже Кузмановић.

Млади глумац је рекао и да ће гледаоци имати прилике да сазнају нешто и о мање познатим историјским личностима.

“Сад ће Марија Оршић дефинитнво бити једна од интересантних особа”, поручио је Кузмановић.

У првој сезони је велики број ликова убијен.

“Мислим да смо до друге, треће епизоде сви ту. Касније креће жустро и онако трилеровски, што ја генерално највише волим. Не смем да причам даље, али биће доста интересантно...”, рекао је Кузмановић.


Бука препорука

Вијести

Најновије

Посматрајте догађаје изблиза.

Пријавите се на наш Newsletter.