Серије Наследници: Краљ Лир модерног доба

Коментар је дао Френк Рич, продуцент и један од креатора популарне ХБО-ове драме

BUKA portal / 25. октобар 2021

Ексклузивно за НИН Френк Рич, продуцент и један од креатора популарне ХБО-ове драме, чији су јунаци власник медијске империје и његова деца, открива да су читајућу пробу пилот-епизоде имали на дан избора, не слутећи тог преподнева 2016. да ће Трамп постати председник

У понедељак, 18. октобра, на каналима ХБО и ХБО ГО, почела је трећа сезона серије Наследници (Суццессион). Нове епизоде драме Джесија Армстронга сваког понедељка откривају како се Логан Рој, власник великог медијског и забавог конгломерата, у тумачењу Брајана Кокса, после осамдесетог рођендана, бори са три сина и ћерком. Сваки члан те врло неспособне и размажене екипе уверен је да треба да преузме команду после очевог повлачења из фирме. Онај што се не отима – има жељу да постане председник! Ожалошћена породица на дрогама, поједностављено говорећи, с тим да овде још увек нико није умро.

Након што га је одметнути син Кендал (Джереми Стронг) довео у безизлазну ситуацију, прва епизода трећег циклуса приказује Логана у повлачењу. Очајнички покушавајући да сачува породичне, политичке и финансијске савезе, газда стиже чак до наших крајева, мењајући авионе, а нову стратегију смишља у сарајевском хотелу. С њим су главни сарадници (не зна се коме мање верује), те ћерка Шив (Сара Снук) и син Роман (Киран Калкин), заинтересовани за престо. Конор (Алан Рак), иначе издвојен на ранчу, држи се по страни. Заноси се идејом да постане први човек Америке.


Бука препорука

Тема

Најновије

Посматрајте догађаје изблиза.

Пријавите се на наш Newsletter.