Син министра није возио ауто владе

Министарство здравља и социјалне заштите Републике Српске и министар Драган Богданић најоштрије су демантовали информације да је његов службеним возилом Владе Републике Српске изазвао удес у синоћ у Теслићу.

BN / 20. август 2018

Из Министарства је саопштено да су се сва службена возила овог министарства синоћ налазила у гаражи Административног центра Владе и да ниједно није учествовало у било каквој саобраћајној незгоди.

"У тексту су изнесене ноторне лажи и конструкције. Никола Богданић, син министра Богданића, након што му је возач у другом аутомобилу одузео право првенства, а што је документовано у полицијском записнику, доживио је саобраћајну несрећу синоћ у Теслићу, возећи аутомобил марке туарег, 2006. годиште, у власништву своје мајке, Богданићеве супруге", наведено је у саопштењу.

Из Министарства напомињу да је њихов службени аутомобил исте марке - туарег, регистарских ознака "А75М275", 2011. годиште, у то вријеме био паркиран у гаражи Административног центра Владе.

Из полицијских извора БН ТВ је синоћ добила информацију да је у Тесићу код бензинске пумпе се догодила саобраћајна незгода у којој је једно лице повријеђено и пребачено у добојску болницу.

Такође, нам је речено да је у току полицијски увиђај и да је возило марке  "Туарег" које је учествовало у саобраћајној незгоди у власништву Владе РС, односно министарства здравља, а којим је, према тим тврдњама, управљао син министра здравља Никола Богданић.

 

БН

 


Бука препорука

Бука деск

Најновије

Посматрајте догађаје изблиза.

Пријавите се на наш Newsletter.