СКУПО ГА КОШТАЛО: Флашу пива му наплатили готово 120.000 КМ!

Петер Лалор, спортски новинар једног аустралијског листа, платио је астрономску суму за флашу Деуцхарс ИПА пива у хотел Малмаисон, након што је дан провео гледајући крикет на Олд Траффорду, пише Индепендент.

Radio Sarajevo / 10. септембар 2019

printscreen

"Одлучио сам попити пиво у повратку и свратио сам у тај хотел јер су ми ту били смјештени пријатељи", казао је Лалор.

"Кад сам плаћао нисам носио наочале, а било је неких проблема са ПОС терминалом. Имао сам неки чудан осјећај и упитао: ’Колико сам платио то пиво?’ Дјевојка за баром погледала је рачун и казала: ’О, Боже!’, а онда је мало оклијевала да ми га покаже", испричао је Лалор.

Он каже да је, након што је увидјео да му је наплаћено 55.000 фунти (118.000 конвертибилних марака), менаджер хотела одмах признао грешку и обећао да ће му помоћи да то среди са банком. Отишао је, погрешно претпоставивши да банка неће прокњижити тако велику исплату.

"Пробудио ме је телефон, звала ме је успаничена жена која је открила огромни мањак на мом рачуну. Узму новац за секунд, али изгледа да им треба 10 радних дана да га врате", прокоментирао је Лалор.

Гласноговорник хотела каже да тренутно спроводе истрагу у вези са тим догађајем и да су успоставили контакт с Петером како би се извинили и увјерили га да ће све бити ријешено што прије.

 

Радио Сарајево


Бука препорука

Вијести

Најновије

Посматрајте догађаје изблиза.

Пријавите се на наш Newsletter.