Славни пјевач признао: "Због овисности и уклете куће, планирао сам самоубиство"

45-годишњи Роббие Wиллиамс признао је у подцасту Алиен Натион да га је чудна кућа у којој је живио у комбинацији с опијатима које је тада узимао, умало стајала живота.

BUKA portal / 11. јул 2019

 

Причајући о данима највеће славе групе Таке Тхат, 45-годишњи Роббие Wиллиамс признао је у подцасту Алиен Натион да га је чудна кућа у којој је живио у комбинацији с опијатима које је тада узимао, умало стајала живота. Због гласова и корака које је неко вријеме чуо, скоро је, признаје, полудио.

"Одмах ми је била чудна, тамна и с некаквом енергијом", рекао је Роббие о уклетој кући у Примросе Хиллу у којој је живио с бившом дјевојком.

"Тад сам узимао пуно кокаина. У кући бих чуо кораке који иду степеницама према горе. Брзо се погоршавало. Моја бивша дјевојка је мислила да је то њезин дјед. Ушао бих у ауто и то би ушло за мном на стражње сједало. Након два мјесеца више се нисам могао носити с тим, почео сам планирати самоубојство", рекао је пјевач и додао како се једног дана пробудио и на рубу кревета угледао тамну маглу. 

 

 

То је, каже, била кап која је прелила чашу. Отишао је у хотел, а касније дознао да му је кућа изграђена на врху гробља.

Његова супруга Аyда Фиелд прије неколико година потврдила је да је Роббие у доба највеће славе с групом Таке Тхат размишљао о самоубојству. "Постојало је вријеме у његову животу кад је мислио да више не може постојати", рекла је.

Индеx


Бука препорука

Тема

Најновије

Посматрајте догађаје изблиза.

Пријавите се на наш Newsletter.