СНСД наставио оптуживати: ПДП до градоначелничке функције страним новцем

Градски одбор СНСД-а Бањалука поручио данас да је Славко Вучуревић потврдио оно што се већ дуже вријеме говори у Републици Српској да су лидери ПДП-а дубоко у криминалу, због чега позивају надлежне органе да утврде кривичну одговорност руководства ПДП-а.

BUKA portal / 24. октобар 2021

Foto: BUKA

"Дугогодишњи члан ПДП-а који је обављао најважније позиције у Републици Српској, али и дипломатији Босне и Херцеговине, потврдио је оно о чему се у Републици Српској говори већ дуже вријеме и на шта се упозорава. Први људи ПДП-а дубоко су у криминалу, битни су им само лични интереси што је потврдио њихов дугогодишњи члан. Јасно је, не само из иступа Славка Вучуревића да ПДП-ом управљају и одређени центри моћи, прије свега водеће западне земље, па је тако јасно, на који начин је ова странка добила градоначелника Бањалуке”, тврде из ГО СНСД Бањалука.

Из Градског одбора СНСД-а истакли су да све указује на то да је страним новцем ПДП дошао до позиције градоначелника Бањалуке.

“Градски одбор СНСД-а Бањалука позива надлежне органе да што прије утврде кривичну одговорност Бранислава Бореновића, Игора Црнатка, Драшка Станивуковића и свих осталих за које се сумња да су радили на штету грађана Бањалуке, односно Републике Српске. А о моралу наведених људи нека суде грађани”, поручили су из ГО СНСД Бањалука и додају да у сваком случају народ мора да зна о каквој партији и каквим људима се ради”, закључије бањалучки СНСД


Бука препорука

Бука деск

Најновије

Посматрајте догађаје изблиза.

Пријавите се на наш Newsletter.