СОМАТ И ПЕРСИЛ ЗА "ХЕРОИНЕ ЗАЈЕДНИЦЕ"

Донирајте средства пројекту "Хероине заједнице" куповином Сомат и Персил производа у Бингу, у периоду од 20. јуна до 14. јула 2019.

PR / 20. јун 2019

 

Пројекат "Хероине заједнице" покренули су Хенкел, Бинго и удружење Wорлд Висион, с циљем да заједно с купцима Сомат и Персил производа, помогну мајкама које, унаточ, сиромаштву и свим другим животним недаћама, успјешно подижу, мотивишу и васпитавају своју дјецу, вриједне су, оптимистиц̌не и радишне.

"Свака мајка је хероина породице, али борба неких мајки посебно је изазовна. Те мајке су хероине заједнице и потребна им је наша подршка да надвладају препреке на које свакодненвно наилазе док подижу своју дјецу" поручили су из Wорлд Висион. Ово удружење радо се одазвала позиву Хенкела да учествује у овако великој добротворној акцији.

 

 

"Као друштвено одговорна компанија, покренули смо пројекат који је акценат ставио на често неправедно занемарену скупину друштва, а то су жене слабијег имовинског стања, које ипак успијевају бити успјешне мајке и које свој оптимизам и снагу свакога дана дарују својој дјеци", појаснили су из Хенкела мотив за покретање ове акције.

Пројекат "Хероине заједнице" подржао је Бинго. Стога, пројекту доприносите искључиво куповином Сомат  и Персил производа у Бинго трговинама.

 

 


Бука препорука

Економија

Најновије

Посматрајте догађаје изблиза.

Пријавите се на наш Newsletter.