"Србији је потребна метла”: Милош Јовановић о “киднапованој и окупираној држави”

“Србија је данас киднапована и окупирана држава, и зато је потребна метла да почисти цео коруптивни систем”, изјавио је на трибини у Краљеву један од лидера политичког покрета “Метла 2020” Милош Јовановић.

Nedeljnik / 24. новембар 2019

Он је рекао да су владајуће партије СНС и СПС најодговорније за такво стање, и да је зато данас грађанима мука од политике и политичара.

“Држава пропада, биолошки копнимо, народ смо који нестаје. Ми више немамо политичку елиту, јер нажалост српску политичку сцену чини полусвет. Интелектуално и морално крајње проблематични људи”, рекао је Јовановић, а преноси ФоНет.

Он је истакао да је као прву ствар потребно променити начин избора, тако што би се убудуће посланици бирали по мену и презимену.

“Хоћемо честито да се боримо, часно и стати нећемо”, закључио је он. Члан председништва Покрета “Метла 2020”

Новица Антић рекао је да је 20 година радио на сузбијању криминалитета у војсци и да је имао изузетне оцене, све до доласка Александра Вулина на чело Министарства одбране.

“Он је извор криминала који постоји у том Министарству, и остаће упамћен да је дао отказ председнику репрезентативног синдиката. Као војника су ме учили да је дефетизам забрањен, и зато ћемо пробудити људе и сменићемо ову власт на нормалан начин на изборима”, нагласио је Антић.

 

 


Бука препорука

Регион

Најновије

Посматрајте догађаје изблиза.

Пријавите се на наш Newsletter.