Шта ће се данас догодити у случају "ПАВЛОВИЋ": СНСД Приједор потврдио да ће дати оставку, он ништа не спомиње, Вукановић пријети....

Небојша Вукановић је у недјељу упутио ултиматум Градоначелнику Приједора Далибору Павловићу да поднесе оставку и о томе обавијести ЦИК, иначе ће објавити нове експлицитне фотографије и снимке.

BUKA / E.P. / 11. октобар 2021

 

"Нисам му ја Додик да се са мном поиграва и боље му је ујутро чим устане да напише, потпише и пошаље неопозиву писмену оставку, те је јавно објави, или од 16:01 објављујем садржаје који нисам желио раније да објавим чувајући оно мало што је остало његовог достојанства, не желећи да му додатно стављам со на рану, али ако се овако наставља грубо поигравати са народом и фингира оставку онда је заслужио да будем немилосрдан без трунке милости и саосјећања" написао је Вукановић на свом блогу

О датом ултиматуму на протесту, који је организован, након што је опозиција затражила његову оставку због скандалозних фотографија које су ових дана процуриле у јавност, је јуче говорио и Далибор Павловић.

"Гледам Вукановић пријети да ће нешто објавити још о мени, па изнеси ако имаш образ и част, изађи Вукановићу на изборе па ћеш видјети како ћеш отрести. И неки Нешић (Ненад Нешић, лидер ДНС) као нека морална громада мени говори да ја треба да поднесем оставку", рекао је Павловић, не споменувши да ће послати оставку ЦИК-у Иначе БУКА је прва објавила информацију да Далибор Пабловић није предао своју остсаку ЦИКу а информацију нам је потврдио предсједник ЦИК-а Жељко Бакалар.

Иначе, након што ЦИК званично добије оставку,  процедура налаже да се избори за новог градоначелника морају одржати у року од 90 дана након оставке.

Данас у 18 часова требало би да буде одржана сједница Градског одбора СНСД Приједор на којој ће бити ријечи и о актуелној политичкој ситуацији у овом граду. 

Очекује се да се током дана из СНСД или Градске управе коначно огласе те појасне да ли Павловић подноси оставку и да ли Приједор иде у изборе за Градоначелника.

Иначе, Павловић током јучерашњег дана није спомињеао оставку, међутим из његове странке речено је да ће он данас поднијети оставку.

 

 

 

 


Бука препорука

Политика

Најновије

Посматрајте догађаје изблиза.

Пријавите се на наш Newsletter.