Шта каже Сладић, какво нас вријеме чека и хоће ли се десити 'повратак љета'...

САYНАЈТЕ ПРИЛИКЕ ЗА НАРЕДНЕ ДАНЕ

Oslobođenje / 25. септембар 2021

Метеоролог Недим Сладић у прогнози времена за наредне дане каже да ће данас преовладавати сунчано вријеме уз малу облачност из реда прозирних, цирусних облака, а температуре зрака ће постепено расти

 

Данас се у Босни и Херцеговини очекује претежно сунчано вријеме. У јутарњим сатима по котлинама ће бити магле. Вјетар слаб до умјерене јачине западног и југозападног смјера. Најнижа јутарња температура зрака већином између 4 и 8°Ц, на југу земље од 10 до 14°Ц. Највиша дневна температура зрака углавном између 21 и 26°Ц, јавља ФХМЗ.

 

Метеоролог Недим Сладић у прогнози времена за наредне дане каже да ће данас преовладавати сунчано вријеме уз малу облачност из реда прозирних, цирусних облака, а температуре зрака ће постепено расти.

Сутра би се жива у термометру могла пењати и до 32°Ц, а испред нас је угодан и сунчан викенд. Јутра ће бити свјежа али ће током дана бити праве љетне температуре, у недјељу чак до 33°Ц.

Но, другог  дана викенда доћи ће до повећане наоблаке најприје на сјеверу па ће се постепено ширити према истоку Босне доносећи локалне пљускове.

 

 


Бука препорука

Бука деск

Најновије

Посматрајте догађаје изблиза.

Пријавите се на наш Newsletter.