Стиже Михољско љето, очекују нас температуре до 31 степен

У Босни и Херцеговини данас се очекује умјерено до претежно облачно вријеме.

BUKA portal / 11. септембар 2019

 

 

У Босни и Херцеговини данас се очекује умјерено до претежно облачно вријеме. У другој половини дана локално ће падати слабија киша или краткотрајни пљусак. Током дана, на југу поступно смањење облачности и сунчаније. Јутарња температура зрака између 8 и 14, а дневна између 20 и 29 степени.

Сутра се у Босни и Херцеговини очекује умјерено до претежно облачно вријеме. Слаби локални пљускови су могући на сјеверу и истоку Херцеговине, западним, централним и источним подручјима Босне. Вјетар слаб сјеверног смјера. Јутарња температура зрака већином између 10 и 15, на југу земље и до 20, а највиша дневна температура зрака већином између 20 и 26, на југу и сјевероистоку земље до 30 степени.

У Босни ће у петак прије подне доста магле и ниских облака. Сунчаније у другој половини дана. У Херцеговини сунчано вријеме. Вјетар слаб сјеверног смјера. Јутарња температура зрака већином између 10 и 14, на југу земље до 18 степени, а највиша дневна температура зрака већином између 20 и 25, на југу и сјевероистоку земље до 30.

Првог дана викенда у Босни и Херцеговини бит ће сунчано вријеме уз малу до умјерену облачност. По котлинама и уз ријечне токове могућа је магла или ниска облачност. Јутарња температура зрака већином између 12 и 18, на југу земље до 21, а највиша дневна температура зрака већином између 22 и 28, на југу и сјевероистоку земље до 31 степен.


Бука препорука

Бука деск

Најновије

Посматрајте догађаје изблиза.

Пријавите се на наш Newsletter.